تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
رئیس کمیسیون عمران مجلس:

بیش از ۲.۵ میلیون واحد مسکونی خالی در کشور وجود دارد

رئیس شورای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از وجود بیش از ۲.۵ میلیون واحد مسکونی خالی در کشور خبر داد و گفت: برای مقابله با این معضل، دولت نتوانسته قانون مالیات بر خانه‌های خالی را اجرایی کند

کد خبر: ۸۹۹۸
۲۰:۱۴ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - محمدرضا رضایی بعدازظهر امروز در جمع اعضای شورای اسلامی استان فارس اظهار داشت: سالانه بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان برای طرح‌های عمرانی پیش‌بینی‌شده، اما در توزیع اعتبارات استان‌ها اولویت‌بندی مناسبی انجام‌نشده است.

نماینده مردم شهرستان جهرم در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: به دلیل پرداخت نشدن به‌موقع بودجه کیفیت طرح‌های عمرانی کاهش‌یافته و نیز هزار و ۳۰۰ شهرداری در حال ورشکستگی هستند.

وی تصریح کرد: بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان درآمد شهرداری‌ها در هدفمندی یارانه‌ها تعریف‌شده ودراین راستا نمایندگان مجلس در تلاش هستند این مقدار هزینه از دولت گرفته و به شهرداری‌ها تزریق کنند.

رضایی بیان داشت: بیش از ۶۰ درصد درآمد شهرداری‌ها وابسته به پروانه ساختمانی است و با اجرای لایحه مهم درآمد پایدار شهرداری ونیز مدیریت واحد شهری به شهرداری‌ها کمک کرده تا به حیات خود ادامه دهند.

نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سالانه باید ۹۰۰ هزار واحد مسکونی احداث شود که در شرایط کنونی این میزان به ۴۰۰ هزار واحد رسیده است، گفت: افزایش قیمت مسکن در تهران ۶۰ و ۷۰ درصد و در شیراز به ۴۰ درصد رسیده که این میزان شرایط را برای ۵۰۰ هزار مهندس ساختمانی و ۲ میلیون کارگر شهرداری در این حوزه سخت تحت تأثیر قرار داده است.

بیش از ۲.۵ میلیون واحد مسکونی خالی در کشور

وی از وجود بیش از ۲.۵ میلیون واحد مسکونی خالی در کشور خبر داد و افزود: برای مقابله با این معضل، دولت نتوانسته قانون مالیات بر خانه‌های خالی را اجرایی کند و درنتیجه به شهرداری‌ها محول شده تا از طریق عوارض بتواند این طرح را عملیاتی کند.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی ابراز داشت: در چهارماهه نخست سال جاری از سوی سازمان برنامه‌وبودجه فعالیت‌های مناسبی انجام و مقرر شد از طریق اسناد رسمی و اوراق مشارکت مبلغ ۳۰ هزار میلیارد تومان متناسب با نیاز‌های استان برای اجرای طرح‌های عمرانی اختصاص یابد.

اسکان بیش از ۱۹ میلیون نفر در بافت‌های فرسوده

رضایی اظهار داشت: بیش از ۱۹ میلیون نفر در ۱۴۰ هزار هکتار بافت‌های فرسوده زندگی می‌کنند و نیز بافت‌های جدیدی که در حال احداث است به دلیل کیفیت پائین مصالح در زمان کوتاهی تبدیل به بافت‌های فرسوده شده و درنتیجه به حوزه ساخت‌وساز آسیب جدی وارد می‌کند.

نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی افزود: افزایش دلار قدرت خرید مردم را به یک‌سوم کاهش داده و این معضل مشکل بسیاری را در حوزه اقتصادی و برنامه کلان کشور به وجود آورده و برای برطرف کردن آن نیاز به عزم ملی است.

وی خاطرنشان کرد: شورای اسلامی استان به‌عنوان بلندگو و نیز صدای مردم با هر گرایش و بدون ملاحظات سیاسی از خواسته‌ها و گلایه‌های به حق مردم شامل جلوگیری از رانت‌خواری، فساد و تبعیض کم‌کاری دستگاه‌ها را به گوش متولیان دستگاه‌ها رسانده تا فضای بی‌اعتمادی حاکم بر کشور کاهش یابد.

نماینده مردم شهرستان جهرم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در شرایط کنونی برای مقابله با مشکلات به مدیران انقلابی و جهادی مانند دوران دفاع مقدس نیازمندیم که بدون چشمداشت به حقوق و اضافه‌کاری در خدمت ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی بودند.
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور