تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
یک مقام مسئول وزارت صمت

تشریح آخرین وضعیت عرضه روغن در کشور/ سهمیه‌بندی شکر صحت ندارد

مدیرکل دفتر امور بازرگانی وزارت صمت اظهار داشت: برای فروردین ماه ۱۸۰ هزار تن روغن خام پیش‌بینی شده بود تا در اختیار کارخانجات قرار بگیرد و بعد از فرآوری توزیع شود، طبق گزارشات سامانه جامع تجارت همین میزان محقق شده است.

کد خبر: ۸۹۲۹۸
۱۴:۱۹ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰

 آخرین وضعیت عرضه روغن در

دیدارنیوز ـ صدیف بیک زاده در مورد وضعیت توزیع کالا‌های اساسی و خبر سهمیه‌بندی شکر اظهار کرد: سهمیه‌بندی در مورد شکر انجام نشده است، فروش این کالا با ارز نیمایی است و هرکسی به هر میزان که بخواهد می‌تواند شکر تهیه کند. اما برای ماه رمضان از محل ذخایر راهبردی کشور مقادیری شکر برای هر استان در نظر گرفتیم تا با قیمت متعادل‌تری به دست صنوف برسد و این موضوع به معنای سهمیه‌بندی نیست.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: این مقادیر شکر برای هر استان در نظر گرفته شده تا صنوف برای تولید محصولات ماه رمضان مانند زولبیا و بامیه از آن استفاده کنند. ستاد تنظیم بازار هر استان داده شده و آن‌ها از طریق اتحادیه‌ها و انجمن‌ها به دست اصناف می‌رسانند، برای قند نیز برنامه‌های مشابهی وجود داشت.

مدیرکل دفتر امور بازرگانی وزارت صمت با اشاره به توزیع روغن در ماه گذشته گفت: همچنین برای فروردین ماه ۱۸۰ هزار تن روغن خام پیش‌بینی شده بود تا در اختیار کارخانجات قرار بگیرد و بعد از فرآوری توزیع شود طبق گزارشات سامانه جامع تجارت همین میزان محقق شده است. حتی در بخش خانوار ۱۰ تا ۱۵ درصد بیش از میزان پیش بینی شده است.

وی افزود: از ۱۸۰ هزار تن روغن تدارک دیده شده برای فروردین؛ ۲۵ هزار تن برای اصناف، ۳۵ هزار تن برای واحد‌های صنعتی و ۱۲۰ هزار تن برای خانوار‌ها بود که در بخش خانواده تا ۱۵ درصد بیشتر محقق شد.

بیک‌زاده با اشاره به برنامه‌های توزیع روغن در اردیبهشت ماه بیان کرد: برای اردیبهشت ماه نیز همین میزان پیش‌بینی شده است علاوه بر این برای توزیع در فروشگاه‌های زنجیره‌ای با هماهنگی تعاونی‌های دولتی ۵۰ هزار تن روغن خام به واحد‌های تولیدی می‌روند تا در فروشگاه‌های زنجیره‌ای عرضه شوند، این کار برای افزایش سطح عرضه است.

وی در ادامه افزود: مابقی اقلام نیز طبق برنامه در حال توزیع است و مشکل خاصی در مورد آن‌ها به وجود نیامده است. گزارشات در مورد کمبود روغن در استان‌ها به حداقل ممکن رسیده است البته این به آن معنا نیست که مشکل وجود ندارد، اما در حداقل میزان ممکن است.

منبع: ایلنا
برچسب ها: اقلام مصرفی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی