تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
به دلیل شکایت رقبا

قرارداد ناسا و اسپیس ایکس تعلیق شد

اعتراضات رقبای اسپیس ایکس به دیوان محاسبات آمریکا سبب شده تا ناسا به این شرکت دستور دهد هرگونه فعالیت درباره توسعه ارلندر ماه را متوقف کند.

کد خبر: ۸۹۲۷۳
۱۳:۲۷ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰

تعلیق قرارداد ناسا و اسپیس ایکس

دیدارنیوز ـ به نقل از رویترز، ناسا به شرکت اسپیس ایکس اعلام کرده تا اجرای قرارداد با این سازمان برای توسعه یک فضاپیمای ماه را متوقف کند. اکنون اجرای این قرارداد توسط اسپیس ایکس به رأی نهایی دیوان محاسبات آمریکا (GAO) بستگی دارد.

تصمیم ناسا به این معنا است که اسپیس ایکس باید هرگونه فعالیت مربوط به قرارداد برنامه ماه را متوقف کند و منتظر رأی دیوان محاسبات این کشور بماند که احتمالاً در ۴ آگوست اعلام می‌شود.

در اوایل ماه جاری میلادی ناسا، اسپیس ایکس را بر بلواوریجین (متعلق به جف بزوس) و داینتیکس (یک پیمانکار دفاعی) ترجیح داد و قرارداد توسعه لندر ماه را به ارزش ۲.۹ میلیارد دلار به این شرکت اعطا کرد.

اما دوشنبه هفته گذشته شرکت بلواوریجین نسبت به این قرارداد به دیوان محاسبات آمریکا اعتراض کرد. این شرکت ادعا می‌کند ناسا به اسپیس ایکس اجازه داده تا طرح پیشنهادی خود را اصلاح کند، اما به بلواوریجین چنین اجازه‌ای داده نشده است.

از سوی دیگر دیوان محاسبات این کشور تأیید کرد شرکت داینتیکس نیز نسبت به اعطای قرارداد به اسپیس ایکس اعتراض دارد.

این سازمان در بیانیه‌ای اعلام کرد: در پی ثبت اعتراضات در GAO، ناسا به اسپیس ایکس دستور داد تا هرگونه فعالیت درباره قرارداد توسعه HLS (سیستم فرود انسان) معلق کند تا تمام دعاوی برجسته مربوط به این موضوع حل و فصل شود.

منبع: مهر
برچسب ها: ناسا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر