تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...

جلودارزاده: پزشکیان و هاشمی دو کاندیدای اصلاح‌طلبان بعد از انصراف سیدحسن خمینی هستند

نماینده مجلس دهم گفت: شما بهترین روسای جمهور دنیا را به ایران بیاورید ببینید آیا می توانند کار کنند؟ باید بررسی شود و ببینیم چرا چنین وضعیتی حاکم است و چرا احزاب ما پا نمی گیرند.

کد خبر: ۸۸۶۷۱
۱۰:۳۵ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰

جلودارزاده:

دیدارنیوز - سهیلا جلودارزاده، نماینده مجلس دهم، با اشاره به روند تصمیم گیری در جریان اصلاحات با توجه به عدم حضور سید حسن خمینی اظهار کرد: سید حسن خمینی شخصیت مستحکمی داشت و با توجه به روابط خوبی که با همه اقشار دارد و به دلیل پیشینه خانوادگی، او شاید می توانست پراکندگی ها را به وحدت مبدل کند البته امروز هم، اصلاح طلبان توانایی مطرح هستند و می‌شوند. آقایانی که آمده و ثبت نام کرده اند مانند محسن هاشمی و پزشکیان هم در همین، رده هستند.

او اضافه کرد: بنیان جمهوریت هنوز در کشور ما شکل نگرفته است احزاب سیاسی از ضروری‌ترین نهادها هستند ولی نتوانسته اند تشکیلات درستی داشته باشند. احزاب کوچکی داریم که نه منبع مالی برای برنامه ریزی و تامین اعضا دارند و نه شرایط اجتماعی مناسبی وجود دارد از این رو دور هم جمع می شوند و ائتلاف می کنند و فقط در ایام انتخابات فعال می شوند. زمانی در مجلس گفتیم تا احزاب پا بگیرند و فرهنگ سیاسی در کشور جا بیفتد دولت به احزاب یارانه بدهد و این کار ابتدا اختصاصی شد و امروز فکر نمی کنم، ادامه داشته باشد و احزاب کمکی بگیرند. احزاب آنچه که باید باشند نیستند تا نیروهای سیاسی لازم را آموزش بدهند کیفیت حضور در مجلس را ببینید آدم های دوره اول مجلس را با نمایندگان امروز مقایسه کنید.

جلودارزاده در رابطه با امکان ریاست جمهوری زنان در ۱۴۰۰ گفت: من فکر نمی کنم امکان حضور زنان در عرصه ریاست جمهوری فراهم باشد ولی اگر بشود بسیار خوب است. ساختار حکومت ما مشکلاتی دارد که باید بازنگری و آسیب شناسی شود چرا همه ریاست جمهوری های ما به این شکل دوره خود را تمام می کند؟ این مشکل باید آسیب شناسی شود شما بهترین روسای جمهور دنیا را به ایران بیاورید ببینید آیا می توانند کار کنند؟ باید بررسی شود و ببینیم چرا چنین وضعیتی حاکم است و چرا احزاب ما پا نمی گیرند.

 

ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر