تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
تابلو بورس

امید به برجام در بورس نمایان شد

امروز سومین روز کاری بازار بورس در سال ۱۴۰۰ بود که در آن شاخص کل بورس روندی مثبت به خود گرفت. شاخص کل فرابورس نیز مثبت بود، اما شاخص هم‌وزن کماکان منفی بود.

کد خبر: ۸۷۴۹۶
۱۳:۱۶ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۰

تابلو بورس و شاخص کل بورس

دیدارنیوز ـ سرویس اقتصادی: در پایان روز معاملاتی امروز، ۳۱ فروردین، شاخص کل بورس و شاخص کل فرابورس اندکی روند مثبت به خود گرفتند، اما شاخص هم‌وزن کماکان منفی بود. شاخص کل اوراق بهادار ۰.۲۳ درصد صعود داشت و ۲ هزار و ۸۲۴ واحد رشد کرد و بر روی ارتفاع یک میلیون و ۲۱۹ هزار و ۶۹۹ ایستاد. شاخص هم‌وزن با کاهش ۹۹ واحدی بر روی ۴۳۱ هزار و ۶۷۳ ایستاد.

هفت نمادی که بیشترین تأثیر را بر شاخص کل بورس گذاشتند عبارتند از: «شستا»، «وبملت»، «فملی»، «شپدیس»، «فارس»، «وتجارت» و «وپارس». شش نماد از این هفت نماد روندی مثبت داشتند.

نماد‌های «برکت»، «خودرو»، «شستا»، «وتجارت»، «خساپا»، «شپنا» و «وبملت» در گروه پرتراکنش‌های بورس و نماد‌های «ذوب»، «بپیوند»، «شگویا»، «آریا»، «بگیلان»، «صبا» و «بجهرم» در گروه پرتراکنش‌های فرابورس قرار گرفتند.

آخرین قیمت ۴۰ نماد حداقل یک درصد نسبت به قیمت روز قبل آن‌ها افزایش یافته و ۴۶۰ نماد با کاهش بیش از یک درصدی قیمت همراه بوده‌اند.

حقوقی‌ها امروز حدود ۲۵۰ میلیارد تومان نقدینگی از بازار خارج کردند. ارزش کل معاملات خرد بورس و فرابورس نیز در مجموع به حدود دو هزار و ۷۲۵ میلیارد تومان رسید.

شاخص کل فرابورس نیز با روندی صعودی، ۴ واحد افزایش داشت و بر روی ۱۷ هزار و ۷۸۴ ایستاد. نماد‌های تأثیرگذار فرابورس عبارت بودند از «میدکو»، «ذوب»، «آریا»، «شگویا»، «زاگرس»، «بپارس» و «هرمز».

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر