تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

چین همچنان پیشگام رشد اقتصادی جهان

تولید ناخالص داخلی سه ماهه نخست سال جاری چین با ۲۴ هزار و ۹۳۱ میلیارد یوان، نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۸.۳ درصد افزایش داشته است موضوعی که نشان می‌دهد چین همچنان پیشگام رشد اقتصادی جهان است.

کد خبر: ۸۶۸۶۷
۱۰:۵۴ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۰

چین همچنان پیشگام رشد اقتصادی جهان

دیدارنیوز ـ اقتصاد چین پس از تجربه کاهش رشد در مدت مشابه سال گذشته به روند پیوسته بهبودی ادامه داده و از انعطاف پذیری بالایی برخوردار بوده و همچنان به پیشگامی اقتصاد‌های بزرگ ادامه می‌دهد.

علاوه بر داده‌های تولید ناخالص داخلی، سایر شاخص‌های اقتصادی مهم نیز قابل توجه است همه آن‌ها نشانگر رشد دو رقمی بوده که از آن میان به ویژه عملکرد مصرف چین خیره کننده بوده است.

مجموع خرده فروشی کالا‌های مصرفی چین در ماه مارس ۲۰۲۱ /اسفند - فروردین/ ۳۴.۲ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته که از پیش بینی ۲۸ درصدی بیشتر است.

کارشناسان می‌گویند این در حالیست که این عملکرد هیچ ارتباطی با تلاش دولت چین برای گسترش تقاضای داخلی و ترویج سیاست‌های مصرف ندارد، بلکه بهبود درآمد مردم باعث افزایش پیوسته توان مصرف، و بهبود محیط مصرف باعث تقویت ساکنان شده است.

چین در شرف تبدیل شدن به بزرگترین بازار خرده فروشی کالا‌های مصرفی جهان است و بهبود غیرمنتظره آن، به ویژه تقاضای واردات و تقاضای سرمایه گذاری توسط شرکت‌های چند ملیتی بی شک سود خوبی برای بهبود اقتصاد جهان به بار خواهد آورد.

نوآوری همیشه یکی از جاذبه‌های اصلی اقتصاد چین بوده و این دلیل دیگری است که بسیاری از شرکت‌های چند ملیتی، چین را انتخاب می‌کنند.

آمار‌ها نشان می‌دهد در سه ماهه اول سال جاری روند جدید اقتصادی چین همچنان در حال افزایش بوده است. ارزش افزوده تولید با فناوری پیشرفته و ساخت تجهیزات فوق پیشرفته به ترتیب ۳۱.۲ و ۳۹.۹ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافت که هر دو مورد سریعتر از نرخ کلی رشد تمام صنایع پیشرفته بوده است.

بهبود اقتصادی چین از طریق مجاری تجاری و تقاضای چین برای مواد اولیه، کالا‌های مصرفی و محصولات نهایی، اثرات مثبتی بر جهان نیز دارد.

در آخرین گزارش پیش بینی اقتصادی که صندوق بین المللی پول منتشر کرده، پیش بینی رشد اقتصادی چین در سال جاری از ۸.۱ درصد قبلی به ۸.۴ درصد افزایش یافته است.

بر اساس نتایج توسعه اقتصادی فعلی چین، منطقی است باور کنیم که دومین اقتصاد بزرگ جهان به بهبود خود ادامه می‌دهد و در نتیجه بهبود اقتصاد جهانی انرژی مثبت بیشتری به دست خواهد آورد.

منبع: ایرنا
برچسب ها: اقتصاد جهان چین
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر