تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

هاشم‌زایی: ۸ هزار میلیارد تومان از تولیدات شرکت ملی مس به جیب دلال‌ها می‌رود

یک نماینده مجلس گفت: اگر محدودیت‌ها و ممنوعیت‌ها را در اقتصاد برداریم التهاب می‌خوابد و حتی نرخ تعدیل می‌شود. من معتقدم اگر دربسته اول ارزی، ارز را ممنوع نکرده بودیم و نمی‌گفتیم ارز قاچاق است قیمت‌ها به این حد نمی‌رسید.

کد خبر: ۸۶۳۷
۱۳:۳۲ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - عبدالرضا هاشم‌زایی نماینده تهران و عضو فراکسیون امید مجلس با اشاره به بسته دوم ارزی دولت، گفت: اصولاً محدودیت و ممنوعیت در اقتصاد پاسخگو نیست و بسته دوم تا الآن موفق نبوده است. به‌عنوان‌مثال مواد پتروشیمی و فلزات صادراتی که هم بخش خصوصی تولید می‌کند و هم بخش دولتی، طبق بسته جدید ارزی باید در بورس با ارز 4200 تومان عرضه شود اما دلال‌ها و پولدارها با ارز 4200 تومان می‌خرند و سپس با ارز 10 هزار تومان می‌فروشند و به دست مصرف‌کننده با ارز آزاد می‌رسد.
 
او ادامه داد: بنابراین باید قیمت این کالاها با ارز ثانویه و یا ارز آزاد به فروش برسد. گذاشتن این قیدوبندها موجب ایجاد رانت می‌شود. البته من شنیدم که بسته دوم را اصلاح کردند و قرار است که فلزات و پتروشیمی با ارز توافقی و آزاد در بورس مطرح شود و بجای اینکه نقدینگی به جیب دلال‌ها برود نقدینگی به واحدهای تولیدی می‌رود.
 
این مدیرعامل اسبق شرکت ملی مس، گفت: من به صورت سرانگشتی حساب کردم و متوجه شدم از 200 هزار تن محصولی که شرکت مس تولید می‌کند حدود 8 هزار میلیارد تومان پول به جیب دلال‌ها می‌رود. درصورتی‌که در حال حاضر شرکت مس می‌تواند با ارز توافقی محصولش را در بازار ثانویه بفروشد و نقدینگی‌اش بالا برود تا بتواند پروژه اجرا کند.
 
هاشم‌ زایی ادامه داد: اگر محدودیت‌ها و ممنوعیت‌ها را در اقتصاد برداریم التهاب می‌خوابد و حتی نرخ تعدیل می‌شود. من معتقدم اگر در بسته اول ارزی، ارز را ممنوع نکرده بودیم و نمی‌گفتیم ارز قاچاق است قیمت‌ها به این حد نمی‌رسید. ارز که از مواد مخدر بدتر نیست که برای آن شهید می‌دهیم اما مگر مواد مخدر در کشور نیست؟ بنابراین محدودیت در اقتصاد معنی نمی‌دهد.
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر