تیتر امروز

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...

اطهره نژادی: «اعتیاد» زنانه نشده است

معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت زنان و خانواده ریاست‌جمهوری گفت: تعداد زنان معتاد در حال حاضر ممکن است؛ نسبت به گذشته بیشتر شده باشد، اما این به معنای فراوانی تعداد زنان معتاد نسبت به مردان معتاد نیست.

کد خبر: ۸۶۱۱
۱۱:۲۶ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - اطهره نژادی (معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری) درباره تدابیر این معاونت برای پیشگیری از درگیر شدن زنان با مقوله مواد مخدر و اعتیاد بیان داشت: معاونت رییس جمهور در امور زنان و خانواده، وظیفه رصد فعالیت‌های سایر دستگاه‌ها را از منظر توجه به برنامه‌ریزی جنسیتی به عهده دارد، بنابراین پرداختن به همه موضوعات مرتبط با زنان، وظیفه معاونت نیست.

نژادی تصریح کرد: هر کدام از دستگاه‌ها باید در حوزه کاری خود، به تفاوت وضعیت‌ها و تفاوت نیازهای مخاطبان زن و مرد توجه داشته باشند، در حقیقت صحبت بنده به این معناست که معاونت نباید در مورد هر کدام از اقشار و گروه‌های زنان، مستقیما وارد اجرا شود.

او افزود: بررسی وضعیت و روند اعتیاد در زنان نشان می‌دهد که اعتیاد زنانه نشده‌است. بنابراین همه ما باید در به کار بردن واژه‌ها به بار معنایی آنها توجه داشته باشیم. ممکن است؛ تعداد زنان معتاد در حال حاضر نسبت به چند سال قبل بیشتر شده باشد، اما این بدان معنا نیست که فراوانی تعداد زنان معتاد از مردان معتاد بیش‌تر شده است.

نژادی گفت: نکته قابل توجه این است که چون اعتیاد به هر نوع مواد مخدر صنعتی و سنتی زیانبار است و هم برای فرد و هم برای جامعه، اثرات منفی و پیامدهای فراوانی دارد، بنابراین باید همه دستگاه‌های مرتبط با این مسئله در مقیاس‌های ملی و استانی برای رفع مشکل همراه شوند.

او تاکید کرد: معاونت همچنان تلاش می‌کند در کنار تحقیقات و بررسی‌های راهبردی متعدد به طراحی برنامه‌های توانمندسازی زنان با هدف دور کردن آنها از آسیب‌ها بپردازد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی