تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

۸۰ درصد اعدامیان زیر سن قانونی در عربستان هنوز در خطرند

گروه حقوق بشری بین‌المللی «ریپریو» (تعویق اعدام) اعلام کرد ۸۰ درصد از سعودی‌هایی که به دلیل ارتکاب جرم در زمان کودکی به اعدام محکوم شده‌اند، همچنان با خطر اعدام روبرو هستند.

کد خبر: ۸۵۶۸۵
۰۸:۵۷ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۰

۸۰ درصد اعدامیان زیر سن قانونی در عربستان هنوز در خطرند

دیدارنیوز - این در حالی است مقامات عربستان در چهارچوب اصلاحات فراگیر در این کشور در سال گذشته گفته بودند از این پس اعدام افرادی را که در زمان ارتکاب جرم زیر سن قانونی بوده‌اند، متوقف می‌کنند.

آنها حتی گفته بودند که این تصمیم‌ عطف به ما سبق می‌شود، یعنی مجرمانی هم که در گذشته به دلیل ارتکاب جرم در زمان کودکی و نوجوانی به اعدام محکوم شده‌اند، دیگر اعدام نخواهند شد.

با این حال، فرمان پادشاهی که در ماه مارس ۲۰۲۰ در  این باره صادر شد، طبق روال عادی در رسانه‌های دولتی گزارش نشده و در روزنامه رسمی کشور نیز درج نشد؛ به همین دلیل گروه‌های حقوق بشر و حقوقدانان غربی نگرانی‌هایی را در مورد اجرای این دستور ابراز کرده‌اند.

به گزارش یورونیوز فارسی، کمیسیون حقوق بشر دولتی عربستان در ماه فوریه در پاسخ به این پرسش خبرنگار رویترز که "آیا مصوبه سلطنتی شامل همه انواع جرایم است"، گفته بود که این ممنوعیت استثنایی اعدام، تنها برای گروه اندکی از جرایم مشمول قانون اسلامی «تعزیر»، اعمال می‌شود.


این بدان معناست که قضات همچنان می‌توانند بزهکاران کودک را تحت دو دسته جرایم دیگر به اعدام محکوم کنند، یکی جرایم مهم و جدی مانند تروریسم که شامل مجازات تعیین شده در اسلام یعنی «حد» می‌شود، و دیگری ​​قصاص که برای قتل است.

مقامات سعودی در نامه‌ای به سازمان ملل متحد که متن آن روز پنجشنبه منتشر شد، تأیید کردند که فرمان پادشاهی مورد بحث فقط در موارد جرایم مشمول مجازات‌های «تعزیری» اعمال می‌شود.

بر پایه آماری که در دسترس گروه ریپریو است، در حال حاضر در عربستان ۱۰ نفر به دلیل ارتکاب جرم در سنین نوجوانی در معرض خطر اعدام قرار دارند که ۷ نفر از آنها بر اساس «حدود» اسلامی و یک نفرشان به عنوان «قصاص» به اعدام محکوم شده‌اند و بنابراین با خطر اعدام روبرو هستند. تنها دو نفر از آنها مشمول فرمان پادشاهی قرار گرفته و اعدام نمی‌شوند.

مایا فوآ، رئیس گروه ریپریو گفت: «وقتی از ۱۰ نفری که به دلیل ارتکاب جرم در کودکی به اعدام محکوم شده‌اند، هنوز ۸ نفرشان در معرض خطر اعدام هستند، مشکل بتوان باور کرد که با آن همه وعده پیشرفت و اصلاح، چیزی تغییر کرده است.»

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر