تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس: بیش از یک سوم دیون قطعی تأمین اجتماعی پرداخت می‌شود

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آرزوی چندین ساله بازنشستگان برای متناسب‌سازی حقوق در حال تحقق است، گفت: برای اولین بار بیش از یک سوم دیون قطعی و تأیید شده تأمین اجتماعی نیز پرداخت می‌شود.

کد خبر: ۸۵۴۸۴
۱۴:۳۴ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۰

برای اولین بار بیش از یک سوم دیون قطعی تأمین اجتماعی پرداخت می‌شود

دیدارنیوز ـ به گزارش روز چهارشنبه اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، علی بابایی کارنامی ضمن تقدیر از مدیرعامل و مجموعه تأمین اجتماعی به دلیل ارتقاء خدمات و افزایش حقوق بازنشستگان افزود: با مصوبه مجلس شورای اسلامی در قانون بودجه سال ۱۴۰۰ مبنی بر پرداخت ۸۹ هزار میلیارد تومان از مطالبات سازمان تأمین اجتماعی اتفاق خوبی را شاهد هستیم و برای اولین بار بیش از یک سوم دیون قطعی و تأیید شده تأمین اجتماعی پرداخت می‌شود.

وی ادامه داد: در نتیجه پرداخت این مطالبات متناسب سازی حقوق بازنشستگان که طی چندین سال پیگیری می‌شد و از آرزو‌های جامعه شریف بازنشستگان بود، درحال تحقق است و حقوق آن‌ها را از زیر دو میلیون تومان به ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان رسانده است.

نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی گفت: هرچند حقوق افزایش یافته بازنشستگان نیز با شرایط مطلوب و آرمانی فاصله دارد، اما در حد امکانات و بضاعت سازمان تأمین اجتماعی افزایش قابل توجهی انجام شده است.

بابائی کارنامی افزود: با برنامه ریزی سازمان تأمین اجتماعی برای صیانت از سرمایه‌های کارگران و بازنشستگان همچنین شرایط خوبی برای خدمت رسانی به بازنشستگان و بهبود معیشت این عزیزان رقم خورده و ما نیز از اقدام انجام شده در تأمین اجتماعی حمایت می‌کنیم.

وی با تأکید بر تداوم حمایت و پشتیبانی نمایندگان مجلس شورای اسلامی از بیمه شدگان و بازنشستگان تأمین اجتماعی، گفت: با ابتکار عمل مدیریت سازمان تأمین اجتماعی برای پرداخت اسفند ماه بازنشستگان و اجرای سریع مرحله دوم متناسب سازی در فروردین ماه، اقدامات ارزشمندی انجام شده است.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه درمان سازمان تأمین اجتماعی نیز برای رایگان شدن خدمات درمانی بیمه شدگان شهر‌های فاقد مرکز درمانی ملکی و افراد بالای ۶۵ سال در کل کشور، گفت: درباره افزایش عدالت در دسترسی به خدمات درمانی در شهر‌های فاقد مراکز ملکی تأمین اجتماعی اقدام بسیار ارزنده‌ای انجام و گام مهمی برای اجرای کامل تعهد این سازمان برای تأمین خدمات درمانی جامعه تحت پوش برداشته شده است.

بابایی کارنامی ادامه داد: اقدام مهم دیگر سازمان تأمین اجتماعی در حوزه درمان حمایت ویژه از بیماران خاص و بیماران سرطانی است. این بیماران گرفتاری‌های بسیاری داشته و حمایت سازمان تأمین اجتماعی از این بیماران افزایش یافته است و ما نیز از برنامه‌ها و ابتکار عمل سازمان تأمین اجتماعی برای عدالت در خدمات حمایت و تشکر می‌کنیم.

مرحله اول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در مردادماه ۹۹ اجرایی و حقوق ماهانه مستمری‌بگیران این سازمان از ۴۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان افزایش یافت. مرحله دوم این متناسب‌سازی نیز در پرداخت حقوق فروردین ماه این جمعیت لحاظ خواهد شد.

به گفته مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، براساس این متناسب‌سازی، بازنشستگان با ٣٠ سال سابقه از فروردین ١۴٠٠، ۴ میلیون و ۲۰۰ تا ۴میلیون و ۳۰۰ هزار تومان دریافت می‌کنند. در این راستا همچنین ۲۸ اسفندماه ۹۹ مبلغ یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به‌صورت علی‌الحساب به حساب این بازنشستگان واریز شد.

منبع: ایرنا
برچسب ها: تامین اجتماعی
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها