تیتر امروز

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم
مناظره‌ای با موضوع آینده ایران، جنگ یا مذاکره

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم

بیستم خردادماه، دیدارنیوز مناظره‌ای را با حضور حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا و حسین نقاشی، فعال سیاسی اصلاح طلب برگزار کرد که انتشار آن به دلیل تجاوز اسرائیل به ایران به تعویق افتاد. حالا...
شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

دلیل گرانی و مشکلات بازار مرغ از نظر مجلس

 رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس رانت ناشی از اختصاص ارز۴۲۰۰ تومانی را از دلایل وضعیت بازار مرغ در کشور عنوان کرد و گفت: یک مرغدار برای تولید یک کیلو گوشت ۴۵ روز زحمت می‌کشد، اما یک دستگاه تریلر نهاده دامی پنج میلیارد تومان سود دارد و همین امر یکی از دلایل مشکلات موجود در بازار است.

کد خبر: ۸۵۲۸۳
۱۳:۱۴ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۰

دلیل گرانی و مشکلات بازار مرغ از نظر مجلس

دیدارنیوز ـ سیدجواد ساداتی نژاد در نشست علنی امروز -سه شنبه-درباره تأمین و توزیع نهاده‌های دامی و بررسی وضعیت بازار مرغ گفت: در ابتدای انقلاب در تولید برخی اقلام اساسی دچار مشکل بودیم، اما با تلاش‌های بسیار زیاد از سوی تولیدگنندگان در چهل سال گذشته به شرایط مطلوبی رسیدیم به طوری که سالانه ۲ و نیم میلیون تن تولید مرغ در کشور داریم و در ردیف صادر کنندگان مرغ به سایر کشور‌ها هستیم. 

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی خاطر نشان کرد: چه اتفاقی در این حوزه رخ داده است که تلاش ملی برای تولید مرغ اینگونه به صف‌های طولانی خرید مرغ تبدیل شده است. واردات ۵۰ هزار تن مرغ، برای تامین کمبود مرغ کشور ناشی از ناکارآمدی مدیریت در کشور است و باید دید در این امر چه کسانی مقصر هستند؟

نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل، تصمیمات غیرکارشناسی رئیس جمهوری، عدم نظارت وزارت کشور، تصمیمات غیرفنی و نقص نظارت وزارت صمت، تصمیمات غیرصحیح وزارت جهاد کشاورزی و عدم تامین ارز مورد نیاز توسط بانک مرکزی را پنج دلیل وضعیت پیش آمده در بازار مرغ عنوان کرد.

وی وجود ارز ۴۲۰۰ تومانی و فساد و رانت موجود در آن و ناتوانی دستگاه‌های ذی‌ربط را از علل این آشفتگی در بازار عنوان کرد و گفت: تفاوت قیمت ۱۴ هزار تومانی سویا در بازار به هر حال فساد ایجاد می‌کند.

ساداتی نژاد اضافه کرد: یک مرغدار ۴۵ روز زحمت می‌کشد و می‌خواهد هزار تومان برای یک کیلو مرغ سود کند، اما یک تریلر نهاده ۵میلیارد تومان سود دارد این فساد و رانتی که به وجود می‌آید ناشی از ارز ۴۲۰۰ تومانی است و نتیجه آن اتفاقاتی است که خود را به صورت کمبود مرغ نشان می‌دهد.

وی گفت: علیرغم نظر کمیسیون کشاورزی و متخصصین در خصوص ارز ۴۲۰۰ تومانی از نهاد‌های دامی در سال ۱۴۰۰، با اصرار دولت نهایتا اصلاحیه کمیسیون تلفیق که ارز ۴۲۰۰ را حذف کرده بود، برگشت خورد و مجددا ارز ۴۲۰۰ تومانی برای نهاد‌های مورد تایید قرار گرفت.

منبع: ایرنا
برچسب ها: قیمت مرغ
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۲ تير
امروز يکشنبه ۲۲ تير
امروز يکشنبه ۲۲ تير
امروز يکشنبه ۲۲ تير