تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
با پشت سر گذاشتن فونت و فریشا

خوان لاپورتا رئیس باشگاه بارسلونا شد

خوان لاپورتا با پیروزی برابر ویکتور فونت و تونی فریشا، برای دومین بار به عنوان رئیس باشگاه بارسلونا انتخاب شد.

کد خبر: ۸۳۵۲۱
۱۰:۱۳ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۹

بارسلونا

 

دیدارنیوز ـ لاپورتا که پیش از این بین سال‌های ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۰ ریاست باشگاه بارسلونا را برعهده داشت، با کسب ۵۸ درصد آرا، بالاتر از فونت (۳۲ درصد) و فریشا (۱۰ درصد) قرار گرفت و برای یک دوره پنج ساله روی صندلی ریاست باشگاه کاتالانی خواهد نشست.

 

تبریک فونت و فریشا به لاپورتا بعد از قطعی شدن پیروزی او در انتخابات

لاپورتا در سال ۲۰۱۵ هم در انتخابات ریاست باشگاه بارسلونا شرکت کرده بود، اما رقابت را به جوزپ ماریا بارتومئو باخت؛ رئیس قبلی باشگاه که به دلیل رسوایی بارسا گیت، مجبور به کناری‌گیری شد و هفته گذشته نیز توسط پلیس کاتالونیا بازداشت شد و در حال حاضر به قید وثیقه آزاد است.

 

لاپورتا اولین بار در سال ۲۰۰۳ روی صندلی ریاست باشگاه بارسلونا نشست

لاپورتا در سال ۲۰۰۳ نیز در شرایطی مشابه ریاست باشگاه بارسلونا را برعهده گرفت و توانست پرافتخارترین سال‌های تاریخ این باشگاه را رقم بزند. او ابتدا فرانک رایکارد را به عنوان سرمربی انتخاب کرد و آبی و اناری‌ها با هدایت این مربی هلندی موفق به قهرمانی در لالیگا و چمپیونزلیگ شدند. او سپس در سال ۲۰۰۸ با استخدام پپ گواردیولا، دست به ریسک بزرگی زد که نتیجه آن فتح شش گانه در همان فصل بود. اما وقتی در سال ۲۰۱۵ بار دیگر برای ریاست بارسا نامزد شد، با توجه به اینکه مدت کوتاهی از قهرمانی تیم در چمپیونزلیگ می‌گذشت، اعضای باشگاه ترجیح دادند بار دیگر بارتومئو را که بعد از کنار رفتن روسل، بدون انتخابات به عنوان رئیس منصوب شده بود، را انتخاب کنند.

 

 

خوان لاپورتا بارسلونا

 

هواداران بارسلونا منتظر هستند تا بار دیگر شاهد ثبت لحظه مشابهی باشند؛ قراردادی که مسی را تا پایان دوران حرفه‌ای‌اش در نوکمپ نگه دارد

بزرگترین چالش پیش روی لاپورتا، تصمیم‌گیری در مورد سرنوشت لیونل مسی است. قرارداد ستاره آرژانتینی با بارسا در تابستان پیش رو به اتمام می‌رسد و او از ژانویه آزاد است که با هر باشگاهی مذاکره کند. او در تابستان گذشته هم قصد دارد از بارسا جدا شود، اما در نهایت به دلیل منقضی شدن بند جدایی‌اش در نوکمپ ماند، اما گفته می‌شد که تصمیم نهایی او، بستگی زیادی به سرنوشت انتخابات دارد. 

 

در زمان لاپورتا بود که مسی اولین قرارداد حرفه‌ای‌اش را با بارسلونا امضا کرد و گفته می‌شود انتخاب دوباره لاپورتا، احتمالا ماندن این فوق ستاره در نوکمپ را به میزبان زیادی افزایش می‌دهد.

 

لاپورتا پیش از شروع رای گیری اعلام کرده بود که در صورت پیروزی در انتخابات، بلافاصله با پدر مسی تماس خواهد گرفت:" فردا؟ اگر برنده شوم، همین امشب به خورخه مسی زنگ می‌زنم. شبی طولانی در پیش خواهد بود. "

منبع: ورزش 3
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی