تیتر امروز

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.

محسن رضایی درمورد کاندیداتوری اش در ۱۴۰۰: خواهید دید کاری خواهیم کرد که یک نفر بیکار نماند

محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، در نشست خبری به انتخابات ۱۴۰۰ پرداخت. وی تاکید کرد: به بسیاری از دوستان سیاسی می‌گویم باید الگو ارائه بدهید به طوری‌که رئیس‌جمهور، دولت و برنامه آن مشخص باشد، چرا که دیگر مردم زیر بار شعارهایی که عمل نمی‌شود، نخواهند رفت. مردم می‌خواهند از آینده اطمینان پیدا کنند.

کد خبر: ۸۳۲۹۳
۲۲:۵۲ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۹
محسن رضایی درمورد کاندیداتوری اش در ۱۴۰۰: خواهید دید کاری خواهیم کرد که یک نفر بیکار نماند
 
دیدارنیوز - دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در توضیح اظهارات اخیرش درباره بازار سرمایه گفت: یک گروه هستند که به این نتیجه رسیده‌اند که پولهای خود را به شکل بلند مدت در بانک‌ها نگه دارند و هر پنج شش سال یک بار این پولها را از بانک خارج کنند و در بازار طلا و بورس و زمین و خودرو سرمایه گذاری کنند که من به این گروه چتربازهای اقتصادی می‌گویم.

رضایی ادامه داد: این گروه هم سود بانکی در این پنج سال می‌گیرند و مالیات هم نمی‌دهند و متاسفانه از دولت هم زودتر خبردار می‌شوند که تحولات اقتصادی در آینده چگونه خواهد بود. به همین دلیل در ابتدای کار ارزان می خرند و بعد سر فرصت که قیمت ها بالا رفت آنچه خریدند را به قیمت بالا می‌فروشند بدون اینکه هیچ کار تولیدی کرده باشند سرمایه آنها چند برابر شده است.
وی خاطر نشان کرد: دو مسئله مهم در دهه پنجم داریم یکی از مشکلات مزمن اقتصادی و دوم اینکه برنامه‌ریزی آینده را داشته باشیم. برای انجام این دو مهم، حل مشکلات مزمن اقتصادی و مسائل فرهنگی و سالم سازی این گذشته و پایه‌ریزی برای آینده دو وزنه خیلی بزرگ و کار عظیمی هستند که باید با آن مواجه شویم. ملت، دولتمردان، بخش خصوصی، عمومی، ایرانی‌های داخل و خارج از کشور همه ما را در دهه سرنوشت‌ساز کشور قرار داده است.
رضایی با بیان اینکه دولت‌های گذشته در چارچوب جمهوری اول شکل گرفته‌اند، یادآور شد: جمهوری اول بیشتر یک پارادایم سیاسی بوده و دولت‌هایی که تاکنون بودند دولت‌های جمهوری اول و گام اول انقلاب بوده‌اند. آیا این دولت‌ها می‌توانند مدل خوبی برای آینده باشند؟ معتقد هستم که نمی‌توانند. من معتقد به جمهوری دوم و گام دوم هستم یعنی به طور کلی باید نحوه اداره کشور عوض شود تا اینکه بتوانیم از مشکلات عبور کنیم.

وی با یادآوری اینکه هیچ عملیاتی برای اقتصاد و فرهنگ نداشته‌ایم و همه کارها بر اساس ذوق و خواست افراد شکل گرفته است، گفت: به طور مثال به صورت ذوقی کارخانه فولاد یا ذوب آهن زده‌اند که رودخانه‌ یک شهر را خشک کرده است. بنابراین پروژه‌های عظیم بدون برنامه اقتصادی و تفکر اقتصادی در کشور انجام شده که غالباً نیز هدف سیاسی و ذوقی بوده است.

دبیر مجمع تشخیص اضافه کرد: هر کسی کار را به سلیقه خود انجام داده است، لذا پروژه‌های دولت‌های قبلی نیمه‌کاره مانده و دولت جدید پروژه‌های جدیدی را شروع کردند. فضای گام اول فضای سیاسی بوده است اما در گام دوم انقلاب نیاز به جمهوری دوم داریم یعنی مسائل اقتصادی و فرهنگی باید در اولویت اول دولت‌های آینده قرار گیرد. همانطور که سیاست و دفاع را به خوبی درست کردیم، چهره دوم انقلاب باید اقتصادی و فرهنگی باشد.
وی تصریح کرد: بدون فرهنگ و اقتصاد با کار دشوارتری مواجه هستیم، بنابراین دهه پنجم انقلاب مهم است و باید آینده را پایه ریزی کنیم. دولت آینده اولین دولت گام دوم انقلاب است. برنامه هفتم نیز که در حال تدوین و تنظیم برای تقدیم به رهبر انقلاب است. این اولین برنامه و دولت بعدی نیز اولین دولت است گام دوم انقلاب است.
رضایی با بیان اینکه دولت‌ها بگویند چه برنامه‌هایی بوده که به آنها اجازه داده نشده است که کار کنند، گفت: از 10 سال قبل از انقلاب مشکلاتی در ایران پیدا شده و روز به روز مزمن شده است. تکرار دولت‌های گذشته جز اینکه انباشتگی مشکلات را بیشتر کند، هیچ سودی نخواهد داشت.

وی تاکید کرد: به بسیاری از دوستان سیاسی می‌گویم باید الگو ارائه بدهید به طوری‌که رئیس‌جمهور، دولت و برنامه آن مشخص باشد، چرا که دیگر مردم زیر بار شعارهایی که عمل نمی‌شود، نخواهند رفت. مردم می‌خواهند از آینده اطمینان پیدا کنند.

وی در پاسخ به سوالی درباره احتمال کاندیدتوری‌اش در انتخابات 1400 گفت: در ارتباط با انتخابات هنوز زود است اظهارنظر کنیم. اگر برای ورود به انتخابات تصمیم گرفتم و اعلام کاندیداتوری کردم خواهید دید کاری خواهیم کرد که یک نفر بیکار نماند و اصلا کسی وجود نداشته باشد که بیاید انتقاد کند.
برچسب ها: محسن رضایی
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۷ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
0
0
به نا به ففرموده رهبر تا حالاکه تو بزرگترین مقامها بودی امروز شعار ممیدی امروز ایران نتیجه کارکردتون تو 42 سال بوده لا اقل ففرصصتی به دهه شصصتیها بدین
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
پرطرفدارترین ها