تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

پیام نظامی ایران به آمریکایی‌ها از زبان فرمانده کل ارتش

فرمانده کل ارتش گفت: ماه گذشته در اواخر دوران ریاست جمهوری ترامپ، منطقه دچار یک شرایط ویژه‌ای شد، ما در این شرایط باید آمادگی نیروهای‌مان را به صد در صد می‌رساندیم.

کد خبر: ۸۲۹۴۷
۱۲:۳۶ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۹

پیام نظامی ایران به آمریکایی‌ها از زبان فرمانده کل ارتش

 

دیدارنیوز ـ امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، با اشاره به اقتدار دفاعی ایران، گفت: تمام آموزش‌ها، سازماندهی‌ها، تمرین‌ها در ارتش‌ها و نیرو‌های مسلح برای این است که اگر یک روزی حادثه‌ای اتفاق افتاد بتوانند در مقابل آن بایستند.

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با نگاهی به تحولات منطقه بر مَدار اتفاقات ریاست جمهوری آمریکا و سیاست‌های رئیس جمهور پیشین جنایت‌کار آمریکا، تصریح کرد: ماه گذشته در اواخر دوران ریاست جمهوری ترامپ، منطقه دچار یک شرایط ویژه‌ای شد، ما در این شرایط باید آمادگی نیروهای‌مان را به صد در صد می‌رساندیم.

موسوی افزود: از طرفی هم بدخواهان و دشمنان باید می‌فهمیدند که محاسباتشان را درست انجام دهند و محاسبه غلط انجام ندهند، بسیاری از اتفاقات ناگواری که در طول تاریخ در جهان افتاده ناشی از محاسبه غلط یک قُلدری بوده است.

فرمانده کل ارتش گفت: ما در چنین شرایطی وظیفه داریم، این علامت آمادگی و این علامت را که اگر از کسی خطایی سر بزند، با قاطعیت، جِدیت و به نحو پشیمان‌کننده با آن مواجه خواهیم شد، به آن‌ها می‌دادیم که محاسبه غلط صورت نگیرد و همچنین باید آمادگی‌هایمان را پای کار می‌آوردیم. بخاطر این خیلی با سرعت یعنی در کمتر از ۱۵ روز، نیرو‌های مسلح ۱۰ رزمایش انجام دادند.


پیام نظامی ایران به آمریکایی‌ها از زبان فرمانده کل ارتش

فرمانده کل ارتش خاطرنشان کرد: اگر دقت کرده باشید ارتش آن رزمایش بزرگ پهپادی را در سمنان انجام داد، نیروی هوایی ارتش در همه این رزمایش‌ها حضور داشت و نقش ایفا می‌کرد، رزمایش نیروی دریایی و رونمایی از اتفاق بسیار مبارک «ناوبندر» («مُکران»)این نیرو را داشتیم و بعد از نیز عملیات ترکیبی نیروی زمینی را سواحل جنوب و جنوب شرق کشور (رزمایش اقتدار ۹۹) داشتیم و اخیراً هم دومین رزمایش مُرکب (امنیت دریایی) با روسیه برگزار شد.

وی افزود: این رزمایش‌ها به افزایش مهارت‌ها کمک می‌کند و هم اینکه به همه علامت می‌دهد که ما خواهان امنیت منطقه هستیم و با قدرت برای حفظ امنیت این منطقه ایستاده‌ایم و بیگانگانی که با شعار‌های دروغین کمک به بعضی کشور‌های منطقه وارد می‌شوند، بجز ایجاد ناامنی در اینجا کاری دیگری ایجاد نمی‌کنند.

سرلشکری موسوی با تاکید بر اینکه امنیت منطقه فقط به دست کشور‌های منطقه امکان‌پذیر است، تاکید کرد: پیام دیگر این رزمایش تحکیم دوستی‌ها و روابط دوستانه با کشور روسیه در عرصه نظامی است که سال‌های سال در موضوعات مختلف ادامه داشته است از جمله این چیزی که اخیراً شاهد آن بودید و در آینده هم این‌ها هم با روسیه و هم با برخی کشور‌های دیگر ان‌شاءالله ادامه خواهد داشت.
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی