تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

توافق اخیر ایران با آژانس، کشور را از یک بحران زودهنگام دور کرد

یک دیپلمات پیشین کشورمان با اشاره به توافق صورت گرفته بین ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: این توافق کشور را از یک بحران زودهنگام خارج کرد.

کد خبر: ۸۲۹۱۰
۰۹:۰۱ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۹
دیدارنیوز - قاسم محبعلی، در ارتباط با توافق امضا شده بین ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی در جریان سفر مدیرکل این آژانس به تهران در روزهای گذشته اظهار کرد: دولت سعی کرد که با این توافق کشور را از بحران ناشی از مصوبه مجلس دور کند چرا که این موضوع می توانست وضعیت در کشور را پیچیده تر و بحرانی تر کند.

وی با بیان اینکه با این توافق فرصتی برای بازگشت به برجام و رفع تحریم ها ایجاد شد، ادامه داد: این توافق یک دستاورد دیپلماتیک است چرا که  کشور را از یک بحران زودهنگام خارج کرد.

این دیپلمات پیشین کشورمان با اعتقاد بر این که اگر هدف مصوبه اخیر مجلس رفع تحریم ها بوده است باید به این موضوع اشاره کرد که این مصوبه در عمل نه تنها کمکی به رفع تحریم ها نمی کند، بلکه باعث افزایش آن می شود، گفت: البته چون مصوبه قانون مجلس بود، دولت، وزارت خارجه و سازمان انرژی اتمی علیرغم مخالفت با آن خود را ملزم به اجرای آن دانستند.

محبعلی با بیان اینکه دولت با هوشیاری توانست از بحرانی که ممکن بود برای کشور ایجاد شود، عبور کند در ارتباط با اهمیت مخابره شدن یک صدا از کشور به عرصه بین الملل در مورد سیاست خارجه کشور گفت: باید توجه داشت که مسئول سیاست خارجه کشور رئیس جمهور و وزیر خارجه هستند و این موضوع خیلی پیچیده ای نیست و در همین چارچوب ضروری است دیگر دستگاه هایی که مسئولیتی در سیاست خارجی کشور ندارند این نکته را بپذیرند.

این دیپلمات پیشین کشورمان تصریح کرد: تنها کسانی که در برابر تصمیمات کشور در عرصه سیاست خارجی مسئول و جوابگو هستند رئیس جمهور و وزارت خارجه هستند و مناسب است دیگر دستگاه هایی که در این زمینه از نظر قانونی مسئولیتی ندارند در این امر دخالت نکنند.

وی ادامه داد: اگر مجلس نیز طرحی را در ارتباط با موضوع سیاست خارجی کشور مطرح می کند باید حتما نظر کارشناسی وزارت خارجه را اخذ کند ولی در مورد مصوبه اخیر که در مجلس تصویب شد همان طور که وزارت خارجه خود اعلام کرده است، نظر کارشناسی این وزارتخانه اخذ نشده بود.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی