تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

درگذشت یک پرستار باردار در کرج بر اثر کرونا

مسئول روابط عمومی بیمارستان شهید مدنی کرج اعلام کرد که یکی از بانوان پرستار این بیمارستان براثر ابتلا به کووید۱۹ و حین عمل سزارین به آسمان ها پرکشید.

کد خبر: ۸۲۷۲۱
۱۰:۴۱ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۹
دیدارنیوز - مسئول روابط عمومی بیمارستان شهید مدنی کرج اعلام کرد که یکی از بانوان پرستار این بیمارستان براثر ابتلا به کووید۱۹ و حین عمل سزارین به آسمان ها پرکشید.

محمود وهابی گفت: این مدافع سلامت به نام «فرانک داودی» ، به علت وخامت حال به یکی از بیمارستان های تهران انتقال داده شد اما تلاش پزشکان برای نجات وی بی نتیجه ماند.

وی ادامه داد: با توجه به وخامت حال این مدافع سلامت پزشکان ترجیح دادند تا نوزاد هفت ماهه وی را از طریق عمل جراحی سزارین از مرگ حتمی نجات دهند.

وهابی گفت: این بانوی مدافع سلامت در بخش جراحی مردان بیمارستان شهید مدنی کرج مشغول فعالیت بود که به بیماری کووید 19 مبتلا شد.

این دومین مدافع سلامت بیمارستان شهید مدنی کرج است که در راه خدمت به مردم و نجات بیماران آسمانی می شود.

پیش از این دکتر محمود غنی زاده از پزشکان بیمارستان شهید مدنی کرج در راه خدمت به مردم به شهادت رسید.

تاکنون حدود هشت تن از مدافعان سلامت استان البرز براثر ابتلا به کووید ۱۹ جان باخته اند
 
منبع: انتخاب
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی