تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

روایت رهامی از جلسات اصلاح‌طلبان با شورای نگهبان

کد خبر: ۸۰۲۲۴
۰۹:۳۸ - ۳۰ دی ۱۳۹۹
دیدارنیوز-  محسن رهامی درباره آخرین فعالیت‌های انتخاباتی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها گفت: «این تشکل هنوز درباره انتخابات ریاست‌جمهوری به جمع‌بندی نهایی و اعلام نظر نرسیده و منتظر تصمیمات شورای هماهنگی جبهه اصلاحات و نهاد اجماع‌ساز است؛ بنابراین برای تصمیم‌گیری نهایی در این زمینه، قدری زمان لازم است».
 
او همچنین درباره فعالیت‌های اخیر کمیته راهبردی افزود: «کمیته راهبردی جریان اصلاحات معتدل، بعد از قضایای ۸۸ و خصوصا در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری و شورای شهر چهارم، شکل گرفت و از همان زمان تاکنون نشست‌های منظمی داشته است و در واقع می‌توان گفت این جریان تداوم همان جریان چپ خط امامی است که با مشی اعتدال و میانه‌روی در مجموعه جریان اصلاحات، تداوم یافته است. از‌جمله خروجی‌های این جریان، تلاش برای حضور در انتخابات ریاست‌جمهوری و ارائه لیست انتخاباتی اصلاح‌طلبان برای شورای چهارم در تهران و شهرستان‌ها بود که نقطه عزیمت مشی اعتدال جریان اصلاحات بعد از وقایع ۸۸ برای همکاری با حاکمیت بود و تا حد مقبولی در شکستن فضای سیاسی ایجاد‌شده بعد از قضایای ۸۸ و بازگشت اصلاح‌طلبان به بخشی از حاکمیت موفق بود».

رهامی با بیان اینکه این مجموعه از آن زمان همچنان فعالیت می‌کند، خاطرنشان کرد: «اعضای کمیته راهبردی، عمدتا از اصلاح‌طلبان معتدل و عمل‌گرا هستند که معتقدند باید اصلاح‌طلبان با نهادهای حاکمیتی رایزنی داشته باشند و خود را از مسئولیت اداره کشور و اصلاح امور جامعه کنار نکشند. براساس‌این در این سال‌ها با بعضی از مشاوران رهبری، بعضی از اعضای بیت رهبری و اعضای شورای نگهبان و افراد شاخص جریان اصولگرا نیز رایزنی، تعامل و نشست‌هایی داشته و سعی کرده‌ایم مستقیم یا با واسطه دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرهای خود را به رهبری منتقل کنیم».

او با اشاره به اینکه کمیته راهبردی برای انتخابات مجلس یازدهم هم لیست انتخاباتی ارائه کرد، افزود: «اکنون در داخل جریان اصلاحات دو دیدگاه عمده وجود دارد. یک دیدگاه از جریان اصلاحات در سال ۹۲ معتقد بود که اگر نامزد اصلی جریان اصلاحات تأیید صلاحیت نشد، نباید در انتخابات از کسی حمایت کنیم و باید کنار بکشیم؛ ولی جریان معتدل اصلاحات با جلساتی که با مرحوم هاشمی‌رفسنجانی، ناطق‌نوری و امثال آن داشت، تلاش می‌کرد با حمایت از نیروهای معتدل در انتخابات تا حد امکان از مطلق‌العنان‌شدن جریان‌های افراطی در کشور پیشگیری کند...».

رهامی همچنین گفت:: «می‌گفتند [در سال 92] اگر خاتمی تأیید صلاحیت نشد، باید کنار بکشیم. اکنون هم آنها می‌گویند حمایت از روحانی چه دستاوردی برای ما داشت؟ درحالی‌که اگر ما آن تصمیم را نمی‌گرفتیم، تندروی‌ها از همان سال ۹۲ شدت می‌یافت‌. ما در آن مقطع با جلساتی که با اعضای بیت رهبری و شورای نگهبان و کسانی مانند ناطق‌نوری داشتیم، فضا را به سمت اعتدال بردیم و معتقد بودیم اگر مثلا شرایط صددرصد مطلوب برای ما حاصل نمی‌شود، شرایط 50‌درصدی را هم از دست ندهیم؛ ولی به ما می‌گفتند وقتی با نهادهای حاکمیتی مذاکره می‌کنید، دیگر اصلاح‌طلب نیستید». 
منبع: شرق
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان