تیتر امروز

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟
گفت و گوی دیدار با یک فعال سیاسی اصلاح طلب درباره کلینیک ترک بی حجابی

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟

خبر راه اندازی کلینیک ترک بی حجابی دلیل گفت و گوی دیدارنیوز با زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب شد. او معتقد است: راه‌اندازی کلینیک برای درمان جسم انسان است نه روح و اعتقادات مردم.
محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود
واکاوی چرائی عدم توسعه در ایران در گفت‌وگوی دیدار با مدیر مسئول ماهنامه آگاهی نو

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود

اهمیت موضوع عدم توسعه در ایران بهانه گفت و گو با محمد قوچانی، روزنامه نگار شد؛ او معتقد است: در هر کشوری تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی شود.
لازم نیست خواص جایی بروند
افاضات اضافه

لازم نیست خواص جایی بروند

عوام الملک در نامه‌ای به حضرت مسعود نوشت: بر خلاف تبلیغات برخی از این رسانه‌های بیگانه وابسته، لازم هم نیست خواص جایی بروند. ما عوام خودمان داریم می‌رویم. داریم کم می‌شویم. داریم خودمان را می‌کشیم...

کنایه میرلوحی به قالیباف: با ۲ میلیون رای در برابر ۲۴ میلیون رای روحانی می‌گویی من نماینده مردمم؟

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: با توجه به اینکه مردم نتیجه سکوت خود را در مجلس یازدهم می‌بینند، بعید است که در انتخابات آتی هم این سکوت را تکرار کنند.

کد خبر: ۷۷۷۶۰
۱۴:۵۴ - ۲۳ آذر ۱۳۹۹
کنایه میرلوحی به قالیباف: با ۲ میلیون رای در برابر ۲۴ میلیون رای روحانی می‌گویی من نماینده مردمم؟
 
دیدارنیوز - محمود میرلوحی، درباره آخرین تحولات جریان سیاسی اصلاح‌طلبی پیرامون انتخابات سال ۱۴۰۰ گفت: من مدتی قبل پیش‌بینی کردم که تا پایان ماه آذر یا اواسط دی‌ماه جریان اصلاحات بتواند روی یک سازوکار روشنی برای انتخابات به جمع‌بندی برسند. البته هنوز مشخص نیست که این سازوکار همان ساختار شورای عالی سیاستگذاری خواهد بود یا مجموعه و ساختار جدیدی مورد توافق قرار خواهد گرفت.

وی افزود: من معتقدم جریان اصلاح‌طلب، یک جریان گسترده‌ای است که می‌تواند در شرایط کنونی جامعه، ظرفیت مناسبی برای شناسایی، بازتاب و پیگیری مطالبات مردم ایجاد کند و نقطه اتکای این ظرفیت دیدگاه این جریان مبنی بر پیگیری اصلاحات در درون نظام و در چارچوب قانون اساسی است.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در ادامه اظهار داشت: در مقابل این رویکرد جریان اصلاح‌طلب دو جریان دیگر فعال هستند، یک جریان  که راضی از وضع موجود است، همین جریان اصولگرا هستند که حتی اگر می‌بینیم در جاهایی اعتراضاتی را هم مطرح کرده و انتقاد می‌کنند آن هم از این زاویه است که چرا ما در آن جایگاه حضور نداریم، در غیر اینصورت با قوه‌قضاییه، صداوسیما و سایرنهادها همراهی دارند و بخش عمده انتقادات خود را خطاب به دولت مطرح می‌کنند. یک جریان دیگر هم وجود دارد و آن براندازها شامل سلطنت طلب‌ها و منافقین هستند که در دوره حضور ترامپ شاهد بودیم که چقدر به رفتارهای او دل بسته بودند و در زمین او فعالیت کردند تا بتوانند کاری از پیش ببرند اما خوشبختانه ترامپ هم سرنگون شد.

وی ادامه داد: جریان اصلاح‌طلب در برابر آن‌ها فعالیت دارد و معتقدند که باید اشکالات موجود را در چارچوب قانون اساسی پیگیری کرد و به مرحله انجام رساند.

میرلوحی در پاسخ به اینکه گفته‌ می‌شود اصلاحات دیگر قادر به جلب آرا و اقبال مردم نخواهد بود، بیان داشت: علیرغم این صحبت‌ها که شنیده می‌شود و به‌نظر می‌رسد که مردم با صندوق رای قهر کرده‌اند، اما اکنون هم که مردم با صندوق رای قهر کرده‌اند شرایط به گونه‌ای نیست که در مقابل آن جریانی که طی سه انتخابات در سال های ۹۲ تا ۹۶ به آن‌ها پاسخ «نه» داده‌اند، رضایت وجود داشته باشد. همچنین مردم در مقابل براندازان که در سال های ۹۶ تا ۹۸ تلاش کردند اعتراض‌شان نسبت به شرایط اقتصادی را به سوی شعارهای براندازانه منحرف کنند، واکنش منفی نشان دادند و بیشتر جنبه نارضایتی اقتصادی مطرح شد.

وی ادامه داد: لذا با توجه به این پیشینه در سال‌های اخیر اگر جریان اصلاحات بتواند خود را به‌روز رسانی کرده و با مانیفست جدید و روزآمد که منطبق بر خواسته‌های به‌روز مردم باشد، وارد عرصه شود قادر خواهد بود که سهم و نقش خود را داشته باشد. البته این مساله مستلزم این است که انتخابات به صورت مشارکتی برگزار شود اما اگر در انتخابات آتی هم مانند انتخابات ۹۸ هدف صرفاً نتیجه باشد، مشخص است که مردم پای صندوق‌های رای نخواهند آمد. باید به این نکته توجه داشته باشیم که مردم نه با زور و نه با خواهش و تمنا حاضر به حضور پای صندوق رای نیستند. در نتیجه این مهم است حتی اگر اجرای خواسته‌ مردم امکان‌پذیر نبود حداقل به خواست آن‌ها توجه شود.

این فعال سیاسی در پایان گفت: مردم اکنون مجلس فعلی را می‌بینند و متوجه هستند که سکوت آن‌ها چه بازتابی داشته است و نتیجه‌اش این شده که آقای قالیباف با کمتر از ۲ میلیون رای در مقابل رئیس‌جمهوری که ۲۴ میلیون رای از مردم گرفته‌ است، می‌گوید من نماینده مردم هستم و بعید هم نیست که در انتخابات ۱۴۰۰ به‌ عنوان مثال ۵ میلیون رای کسب کنند و طی چهار سال پس از آن بگویند که ما منتخب مردم هستیم و رای مردم را داریم. در نتیجه بعید است که با توجه به مجلس کنونی، مردم در انتخابات آتی هم تصمیم به سکوت بگیرند
 
منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی