تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

پیشنهاد مجلس، افزایش حقوق ۴۰درصدی کارگران است

رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی از پیشنهاد افزایش حقوق ۴۰درصدی کارگران از سوی مجلس به دولت خبر داد.

کد خبر: ۷۷۴۰۸
۰۹:۲۸ - ۱۸ آذر ۱۳۹۹
پیشنهاد مجلس، افزایش حقوق ۴۰درصدی کارگران است
 
دیدارنیوز - علی بابایی کارنامی درباره لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ بیان کرد: متاسفانه طبق بررسی‌هایی که انجام شده بودجه سال آینده چندین ایراد اساسی دارد. نخست این‌که بودجه به جای واقعی بودن تعهدی است.

رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی گفت: به طور مثال در بودجه سال ۱۴۰۰ گفته شده که ما روزانه چیزی حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه نفت خواهیم فروخت که باتوجه به شرایط تحریمی کشور اجرایی شدن آن سخت است.

وی ادامه داد: پیش بینی  ما این است که در بودجه سال ۱۴۰۰ ما بین ۲۲۰ تا ۲۳۰ هزار میلیارد ریال  کسری داشته باشیم.

نماینده مردم ساری خاطر نشان کرد: مهمترین ایراد بودجه سال ۱۴۰۰ این است که دهک‌های پایینی جامعه آن‌طور که باید به آنها پرداخته نشده است. 

وی ادامه داد: اقشار آسیب پذیری مانند افراد تحت پوشش  کمیته امداد و بهزیستی قرار گرفته‌اند برای‌شان افزایش حقوق ۲۰ درصدی دیده شده است و  یا افزایش حقوق کارگری شفاف نیست.

بابایی کارنامی با بیان این‌که پیش بینی ما برای افزایش حقوق کارگری ۴۰ درصد است، گفت: درست است در بودجه خیلی نمی‌شود بر روی حقوق کارگری بحث کرد و شورای عالی کار برای موضوع باید تصمیم بگیرد اما وظیفه ما است که شرایط را گوشزد کنیم.

وی افزود: ایراد بعدی بودجه این است که بودجه تولید محور نیست و به شدت نگران این موضوع هستیم.

بابایی کارنامی تاکید کرد: به هرحال توقع جامعه کارگری این است که دولت مسیر بودجه اش را از مسیر تولید  عبور دهد و امنیت شغلی کارگران را در نظر بگیرد، بنابراین باید به این امر اهتمام ورزید.
 
منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی