تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

داروهای تالاسمی از تحت پوشش بیمه خارج می‌شوند؟+ سند

چند ماهی از مرگ ۹۳بیمار تالاسمی به دلیل برخی مشکلات دارویی می‌گذرد اما همچنان این بیماران با کمبود دارو مواجه هستند و به گفته‌ی یکی از فعالین حوزه‌ی تالاسمی برخی داروهای این بیماران کم‌کم از تحت پوشش بیمه هم خارج می‌شود که این می‌تواند عاملی مهم در افزایش مشکلات این بیماران باشد.

کد خبر: ۷۵۸۶
۱۳:۱۴ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - این در حالی‌ است که سخنگوی وزارت بهداشت سه شنبه ۲۲ مرداد در نشست خبری گفته بود: «وزیربهداشت موکدا دستور دادند که شرایط بیماران  خاص هیچ تغییری نکند و طبق اعلام شورای عالی بیمه هیچ خدمتی از پوشش حمایتی بیمه برای بیماران خاص از بسته خارج نشده است.»

ایرج حریرچی در ادامه بیان کرده بود: «برهمین اساس قیمت داروها و تجهیزات و ملزومات پزشکی که ارز دریافت می‌کنند براساس ارز دریافتی و توسط سازمان غذا و دارو اعلام شود. حتی اجازه نمی‌دهیم که یک درصد در این قیمت‌ها تغییر ایجاد شود.»

تالاسمی‌ها بامشکل دارو مواجه‌اند

در حالی که سخنگوی وزارت بهداشت از عدم افزایش قیمت و تحت پوشش ماندن داروها صحبت کرده بود، «یونس عرب» رییس انجمن تالاسمی ایران گفت: «داروی برند تالاسمی برای سهم بیمار ۱۱ برابر افزایش پیدا کرده است.»

عرب ادامه داد: «داروهای برند، تحت فشار لابی قدرتمند مواد اولیه در داخل کشور، از تحت پوشش بیمه خارج می‌شوند که از سه سال پیش این رویه شروع شده و حالا به اوج خود رسیده است، داروهای تالاسمی به شدت کم شده، حتی فرماندار هم در مورد این موضوع اخطار داده‌اند.»

یونس عرب در مورد کمبود هیدروکسید اوره برای بیماران تالاسمی گفت: «کمبود هیدروکسید اوره برای بیماران تالاسمی بیداد می‌کند و در حال حاضر ما ۴ هزار بیمارتالاسمی داریم که فقط قرص هیدروکسید اوره مصرف می‌کنند و دیگر نیازی به تزریق و داروهای آهن‌زدا به صورت مداوم ندارند، ده سال است که فقط همین قرص را می‌خورند؛ اما اگر این دارو برای آنها تامین نشود ۴هزارکودک دیگر به جمع بیمارانی که نیاز به تزریق دارند اضافه خواهد شد.»

احمد قویدل، مدیرعامل کانون هموفیلی ایران نیز درباره‌ی وضعیت دارویی این بیماران به خبرنگار انصاف نیوز گفت: «چون داروهای هموفیلی صد درصد تحت حمایت دولت است هر اتفاقی در این حوزه بیفتد برای بیماران ما افزایش قیمتی ندارد. مثلا وقتی ارز ۴۲۰۰ تومان بعد از مدتی ۴۴۰۰ تومان شد، ۲۰۰ تومان روی قیمت دارو آمد ولی بعد از اصلاح ساختار دوباره رایگان شد.»

عبدالحسین هوشمند مدیرعامل انجمن ام اس ایران نیز با اشاره به اینکه ۸۰ درصد داروهای ام اس از شرکت‌های داخلی تامین می‌شود، در مورد تغییر قیمت داروهای این بیماران گفت: «فعلا داروهای ام اس افزایش قیمت نداشته است و هیچ اتفاق جدیدی نیفتاده است.»
 
داروهای تالاسمی از تحت پوشش بیمه خارج می‌شوند؟+ سند
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر