تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

امارات شرب خمر را آزاد کرد

امارات عربی متحده امروز شنبه از تغییر قوانین اسلامی به منظور کاهش محدودیت برای مصرف مشروبات الکلی، مجازات قتل‌های ناموسی و دادن اجازه برای زندگی زنان و مردان نامحرم خبر داد.

کد خبر: ۷۵۱۱۹
۱۹:۵۳ - ۱۷ آبان ۱۳۹۹
امارات شرب خمر را آزاد کرد
 
دیدارنیوز - به نقل از آسوشیتدپرس،  خبرگزاری رسمی امارات (وام) امروز شنبه از تغییرات گسترده در برخی قوانین اسلامی در این کشور خبر داد که طبق آن به زوج‌هایی که ازدواج نکرده‌اند اجازه زندگی مشترک می‌دهد، محدودیت‌ها مربوط به شرب خمر را کاهش می‌دهد و  قتل‌های ناموسی، جرم تلقی می‌شوند.

این خبرگزاری آمریکایی با استقبال از اقدام امارات در تغییر این قوانین اسلامی مدعی شد: «تقویت آزادی‌های شخصی نشاندهنده تغییر چهره این کشور است؛ کشوری که به دنبال آن است که خودش را کشوری غربی شده و مقصدی برای گردشگران جلوه دهد».

خبرگزاری رسمی امارات (وام) در گزارش خود درباره تغییر قوانین مدعی شد که این اقدامی به منظور «تحکیم اصول تسامح در امارات عربی متحده» بوده است.

آسوشیتدپرس در گزارش خود درباره این تغییرات ضد اسلامی نوشت: «بیانیه (امارات) متعاقب توافق تاریخی برای عادی سازی روابط بین امارات عربی متحده و اسرائیل با میانجیگری آمریکا انجام می شود و انتظار می رود که این توافق باعث حضور سیل گردشگران اسرائیلی و سرمایه گذاری آنها (در امارات) شود».

برچیده شدن جریمه و مجازات برای شرب خمر، فروش یا در اختیار داشتن مشروبات الکلی برای افراد ۲۱ سال به بالا از جمله تغییرات اعلامی امارات است.

تا پیش از این، استفاده از مشروبات الکلی در باشگاه‌ها و مشروب فروشی‌های سواحل امارات انجام می شده اما افراد حقیقی برای خرید، انتقال یا داشتن مشروبات الکلی به مجوز دولت نیاز داشتند اما طبق قوانین جدید، دیگر نیازی به مجوز ندارند.

تغییر قانون مربوط به زندگی مشترک زنان و مردان نامحرم، یکی دیگر از محتویات قوانین جدید امارات است.

تا پیش از این در امارات، زندگی مشترک زن و مردی که با هم ازدواج نکرده‌اند جرم بوده است.

امارات همچنین برای آنچه «حفاظت از حقوق زنان» خوانده است، تصمیم گرفته که قوانین حامی قتل‌های ناموسی را لغو کند.
 
منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها