تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.

وزیر علوم برای جایابی بورسیه‌ها در دانشگاه‌ها اقدام کرد

وزیر علوم گفت: برخی از دانشگاه‌ها ممکن است به دلیل کاهش داوطلب گروه های آموزشی و یا به علت اینکه در گذشته افراد مورد نیازشان را به تعداد کافی جذب کرده و پست‌های آنها اشغال شده و یا به هر دلیلی، نتوانسته‌اند بورسیه‌ها را جذب کنند.

کد خبر: ۷۴۸
۱۴:۲۳ - ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۷

دیدارنیوز - وزیر علوم از رایزنی با برخی دانشگاه‌ها برای جایابی بورسیه‌ها خبر داد و گفت: باید روند جایابی تکرار شود تا این پروسه مراحل خود را طی کند.منصور غلامی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت جایابی بورسیه‌ها گفت: برخی از دانشگاه‌ها ممکن است به دلیل کاهش داوطلب گروه‌های آموزشی و یا به علت اینکه در گذشته افراد مورد نیازشان را به تعداد کافی جذب کرده و پست‌های آنها اشغال شده و یا به هر دلیلی، نتوانسته‌اند بورسیه‌ها را جذب کنند.

وی ادامه داد: به همین منظور، وزارت علوم بورسیه‌ها را به دانشگاه‌های مختلف معرفی می کند تا این افراد در دانشگاه ها جذب شوند.
 
وزیر علوم در پاسخ به این سئوال که دانشگاه ها با وجود معرفی وزارت علوم از جذب برخی افراد خودداری می کنند، گفت: باید روند جایابی تکرار شود تا این پروسه مراحل خود را طی کند. ما که نمی توانیم برای این افراد دانشگاه بسازیم. پس بنابراین باید این پروسه تکرار شود.

غلامی با بیان اینکه سعی وزارت علوم این است تا بورسیه ها جایابی شوند افزود: مواردی است که با دانشگاه های مختلف صحبت کرده ایم،  باید بخش اجرایی آن محقق شود تا اعلام کنیم. البته تا جایی که ممکن باشد، سعی می کنیم جذب این افراد محقق شود.

 پیش از این هیات عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی، تصمیم گرفت با هماهنگی وزارتخانه‌های علوم تحقیقات و فناوری و بهداشت درمان و آموزش پزشکی وارد بحث بورسیه ها شود.

فراخوانی در این زمینه ارائه شد و ۳۲۴ نفر در این فراخوان شرکت کردند. از این تعداد، ۱۳۲ نفر از ثبت نام کنندگان مورد تایید هیات مرکزی جذب و شورای بورس قرار گرفتند.

در حال حاضر تعدادی از ۱۳۲ نفر بورسیه واجد شرایط جایابی شده و تعدادی هم درحال جایابی هستند تا مشکلاتشان حل شود.

عمده مشکل بورسیه هایی که جایابی نشده و مورد تایید وزارت علوم و هیات عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی هستند این است که دانشگاه ها با وجود معرفی وزارت علوم و هیات عالی جذب شورا، آنها را پذیرش نمی کنند.
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
پرطرفدارترین ها