تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

توقع مردم از روحانیت شعارهای وحدت آفرین است

News Image Lead

استاد برجسته حوزه علمیه قم، با بیان اینکه شعارهای تند، خشونت آمیز و تفرقه آفرین خلاف صریح سخنان رهبرمعظم انقلاب است، گفت: مردم در شرایط حساس کنونی از حوزه علمیه، روحانیت و مدرسه فیضیه قم توقع شعارهای وحدت آفرین دارند

کد خبر: ۷۴۷۹
۱۳:۵۷ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۷
دیدارنیوز ـ آیت الله محسن غرویان روز یکشنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا، درباره نوشته ای ساختارشکن درتجمع طلاب در مدرسه فیضیه قم تاکید کرد: نام مدرسه فیضیه از قدیم با علم، اخلاق وفرهنگ گره خورده و توقع مردم این است که فیضیه همچنان پایگاه علم، دانش، اخلاق، وحدت و اتحاد باشد.

وی موضع گیری حوزه علمیه درباره این شعار را خواستار شد و ادامه داد: مسئولان حوزه باید نسبت به این شعارها اعلام موضع کنند، و در برابر این گونه شعارهای تفرقه افکنانه نباید سکوت کرد.

این استاد برجسته حوزه علمیه قم، اظهار داشت: فیضیه باید مکان اخلاق و علم و محلی برای درس های فقهی نسبت به مسائل جدید باشد و این توقع مردم از این مدرسه علمیه است.

آیت الله غرویان، با اشاره به تاییدات رهبر معظم انقلاب از دولت و رئیس جمهوری گفت: معظم له در سخنرانی های اخیر خود تاکید کرده اند که کسانی که شعارهای هنجارشکنانه و تفرقه افکنانه می دهند، به دنبال عزل دولت ومخدوش کردن روابط بین قوا هستند که به طور قطع در زمین دشمن بازی می کنند.

وی تاکید کرد: کسانی که در خط رهبری و ولایت و خواهان عزت اسلام، ایران، روحانیت و مردم هستند باید مراقب باشند که وحدت و همدلی در کشور مخدوش نشود.

این استاد برجسته حوزه علمیه قم، با تاکید بر تشخیص درست مطالبات مردم و نقد عالمانه و منصفانه عملکرد مسئولان اظهار داشت: شعارهای تهدید آمیز، تحریک آمیز و تفرقه افکنانه همراه با توهین به شخصیت ها و چهره های برجسته انقلاب مطالبات مردم نیست، بلکه مطالبه آنان وحدت، اتحاد و انسجام درونی در برابر نقشه صهیونیست هاست.

تجمع طلاب و روحانیون حوزه علمیه قم باموضوع مطالبه عدالت اقتصادی،روز پنجشنبه هفته گذشته با شعار «روحانیت هم درد و همراه مردم» در مدرسه فیضیه برگزار شد که وجود پلاکاردهایی با مضامین تهدید مسئولان، واکنش هایی به همراه داشت.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها