تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

مدیرعامل شرکت عمران کیش: سه اسکله تفریحی جدید در جزیره در دست ساخت است

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش با بیان اینکه برخی ظرفیت‌های شهری در کیش موجود است، اما باید نگاه گردشگری به این ظرفیت‌ها داشته باشیم، گفت: از جمله این ظرفیت‌ها سه موج شکن واقع در منطقه مارینای کیش بود که این سه موج شکن در حال تبدیل به سه اسکله تفریحی هستند تا جاذبه‌های جدیدی برای گردشگران و شهروندان ایجاد شود وانگیزه‌های سفر به کیش افزایش یابد.

کد خبر: ۷۴۶۱۶
۱۲:۰۲ - ۱۰ آبان ۱۳۹۹
 
دیدارنیوز ـ ابوالفضل طیبی مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش در خصوص شتاب ماه‌های اخیر در توسعه شهری کیش گفت: جزیره کیش دارای طرفیت‌های بالقوه بسیاری است که حتی در دوران دشوار اقتصادی نیز بالفعل کردن این ظرفیت‌ها می‌تواند بستر رونق اقتصادی و توسعه پایدار شهری باشد.

وی افزود: کیش به واسطه این که شهری گردشگری است باید به لحاظ شهری دارای تنوع و شاخصه متمایز شهری باشد و از سویی اراضی ارزشمند این جزیره همچون سواحل محل بهره برداری عموم مردم است لذا در آغاز فعالیت در شرکت عمران، آب و خدمات کیش تلاشمان را معطوف به آزادسازی سواحلی کردیم که بیش از ۲۰ سال تحت اختیار وبهره برداری پروژه‌های بخش خصوصی بود.

طیبی ادامه داد: اجرای این طرح در سه محور بسیار ارزنده جزیره کیش باعث آزادسازی ۳۸ هزار و ۸۰۰ مترمربع از سواحل کیش شد که این اتفاق علاوه بر احقاق مطالبه عمومی، یعنی فراهم شدن زمینه استفاده از این اراضی برای احداث طرح‌های گردشگری که افزایش درآمد و اشتغالزایی برای جزیره کیش به همراه دارد. این طرح اگرچه با مقاومت‌های بسیار مواجه شد، اما با حمایت‌های دکتر مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش امروز شاهد هستیم جاده ساحلی در مراحل پایانی احداث در این سه محور است و طرح توسعه این سواحل در دست بررسی و اجراست.

وی با بیان اینکه همزمان با اجرای این طرح اقدامات شهری بسیاری نیز در دست انجام بوده و هست اظهار داشت: برخی ظرفیت‌های شهری در کیش موجود است، اما باید نگاه گردشگری به این ظرفیت‌ها داشته باشیم از جمله این ظرفیت‌ها سه موج شکن واقع در منطقه مارینای کیش بود که این سه موج شکن در حال تبدیل به سه اسکله تفریحی هستند تا جاذبه‌های جدیدی برای گردشگران و شهروندان ایجاد شود وانگیزه‌های سفر به کیش افزایش یابد.

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش تاکید کرد: گردشگران توقع دارند در هربار سفر به کیش با جاذبه‌های جدید در فضای شهری مواجه شوند این موضوع مبنای برپایی سمپوزیوم‌های مجسمه سازی در جزیره کیش شد تا هنرمندان کشورمان به خلق آثاری بپردازند که به کمک جاذبه‌های محیطی وفضای شهری کیش بیاید. تاکنون دو سمپوزیوم در سال جاری برگزار شده و سمپوزیوم سوم با عنوان مجسمه و طبیعت در حال برگزاریست تا جزیره کیش نمایشگاهی شهری از آثار هنرمندان کشورمان باشد.

طیبی همچنین از توسعه خدمات حمل ونقل عمومی و رفع مشکل چندساله جزیره کیش خبر داد و گفت: نبود حمل ونقل هوشمند یکی از موضوعاتی بود که جزیره کیش را با مشکلات بسیار در این حوزه مواجه کرده بود یکی از بخش‌هایی که به صورت فوری مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفت حمل ونقل عمومی کیش بود که با انعقاد قرارداد همکاری و وروددسامانه هوشمند تاکسی اینترنتی در کیش ره اندازی شد.

طیبی در پایان با بیان اینکه جزیره کیش باید در حوزه شهری پیشرو باشد گفت: در زمینه خدمات شهری، نظافت محیطی، فضای سبز شاداب، رفع نازیبایی‌های محیطی، ایجاد جاذبه‌ها و رسیدگی به المان‌های شهری و بسیاری موضوعات دیگر در این مدت به زعم شهروندان وگردشگران با تلاش شبانه روزی همکارانمان شاهد تحول خوبی بوده ایم که این روند در جزیره کیش همچنان ادامه دارد.
 
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور