تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

برگزاری مراسم تشییع پیکر برادر شمخانی

News Image Lead

پیکر مرحوم مهندس هادی شمخانی، برادر دبیر شورای عالی امنیت ملی صبح امروز (یکشنبه) در شهر اهواز تشییع و به خاک سپرده شد.

کد خبر: ۷۴۴۶
۱۱:۱۹ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۷
دیدارنیوز ـ در سالروز شهادت پنجمین پیشوای شیعیان جهان حضرت امام محمد باقر (ع) و در مراسمی که صبح روز یک‌شنبه در محل مصلای مهدیه اهواز برگزار شد، پس از اقامه نماز بر پیکر مرحوم هادی شمخانی توسط آیت‌الله موسوی جزایری نماینده ولی فقیه در استان خوزستان و امام جمعه اهواز ، پیکر وی به سمت بهشت آباد اهواز تشییع شد.
 
در این مراسم که با حضور جمع کثیری از مردم قدرشناس استان خوزستان و شیوخ و سران عشایر عرب و مسئولان استان  برگزار شد پیکر مهندس هادی شمخانی از محل مصلای مهدیه اهواز به سمت بهشت آباد تشییع  ودر جوار مزار برادران شهیدش محمد و حمید شمخانی در بهشت‌آباد اهواز آرام گرفت.

مهندس هادی شمخانی متولد ۱۳۳۱ که از کارشناسان برجسته و متخصص در صنایع نفت بود، عمر با برکتش را در دوران دفاع مقدس و پس از آن در مسیر اعتلای صنعت نفت کشور صرف نمود و در واپسین ساعات روز پنج شنبه۲۵ مردادماه  مصادف با چهارم ذی الحجه لبیک گویان به جوار رحمت الهی پر گشود.

بنا بر گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، بر اساس خواست و تاکید دریابان علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی عموم بزرگوارانی که علاقه مند به بیان تسلیت به ایشان می باشند با قرائت فاتحه و صلوات برای آمرزش این فقید سعید و علو درجات شهدای دفاع مقدس و مدافعین معزز حرم اهل بیت(ع) دعا نمایند و از صدورآگهی تسلیت ، اهدای تاج گل و مواردی از این دست جدا خودداری فرمایند.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها