تیتر امروز

«جوانی جمعیت ایران» از رویا تا واقعیت
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با آسیب‌شناس اجتماعی بررسی می‌کند:

«جوانی جمعیت ایران» از رویا تا واقعیت

عضو هیات علمی دانشگاه علامه‌طباطبایی معتقد است تا زمانی که چالش‌های درمانی، آموزشی و رفاهی را حل نکنند نمی‌توان انتظار افزایش جمعیت داشت.
سیل غارتگر اومد، از تو رودخانه گذشت ...
دیدار آنچه در مشهد اتفاق افتاد را بررسی می‌کند

سیل غارتگر اومد، از تو رودخانه گذشت ...

چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت، مشهد، ساعت حدود دو بعدازظهر؛ باران شروع می‌شود، سیل می‌آید، ۹ نفر جان خود را از دست می‌دهند، اما مدیران شهری می‌گویند: آبگرفتگی بود نه سیل!.
هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!
افاضات اضافه

هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!

عوام‌الملک در هفته‌ای که گذشت به «حماسه» بزرگ اخیر در کشور اشاره کرده و گفته بابت این اتفاقات ما فقط باید متشکر باشیم و حمایت کنیم.

نماینده پارلمان عراق: بغداد در پرونده آب با تهران و آنکارا مذاکره می‌کند

عضو کمیسیون روابط خارجی در پارلمان عراق گفت که یک تیم درباره پرونده آب به سرپرستی وزیر منابع آبی این کشور برای مذاکره با مقامات جمهوری اسلامی ایران و ترکیه تشکیل شده است.

کد خبر: ۷۱۲۶۸
۱۵:۴۷ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۹

 
دیدارنیوز ـ اقبال عبدالحسین، امروز (یکشنبه) به خبرگزاری رسمی عراق «اینا» گفت که وزارت امور خارجه این کشور به کمیسیون روابط خارجی پارلمان، تشکیل این تیم مذاکره کننده را به سرپرستی «مهدی رشید الحمدانی» وزیر منابع آبی عراق، ابلاغ کرده است.
 
این نماینده پارلمان افزود که این تیم مذاکره کننده به دستور «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر عراق، مسوول مذاکره با مقامات مسوول جمهوری اسلامی ایران و ترکیه برای حل و فصل مساله آب است.
 
به گفته وی، این تیم مذاکره کننده می‌کوشد تا با ممانعت از احداث سد‌های بیشتر که منجر به تبدیل شدن بخشی از زمین‌های عراق به بیابان و قطع مقادیر زیادی آب از اراضی کشاورزی شده، راه حل جدی برای آب‌های مشترک با این دو کشور پیدا کند.
 
عبدالحسین با اشاره به ضرورت موفقیت این تیم مذاکره کننده عراقی ادعا کرد که تیم مزبور می‌تواند از پرونده روابط اقتصادی به عنوان ابزاری برای تحت فشار گذاشتن ایران و ترکیه برای حل و فصل آب‌های مشترک بهره ببرد.
 
این درحالی است که مقامات عراقی تاکید دارند که بخش اعظم منابع آبی عراق از ترکیه به واسطه دو رودخانه دجله و فرات سرچشمه می‌گیرد و سهم منابع آبی ایران که به عراق وارد می‌شود، بسیار ناچیز است.
 
عراق در طول سال‌های گذشته از ساخت سد‌های بزرگ ترکیه مانند سد «الیسو» بر رودخانه دجله و قبل از آن سد «آتاتورک» بر رودخانه فرات در زمینه منابع آبی با مشکلات جدی مواجه شده است.
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی