تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

نماینده پارلمان عراق: بغداد در پرونده آب با تهران و آنکارا مذاکره می‌کند

عضو کمیسیون روابط خارجی در پارلمان عراق گفت که یک تیم درباره پرونده آب به سرپرستی وزیر منابع آبی این کشور برای مذاکره با مقامات جمهوری اسلامی ایران و ترکیه تشکیل شده است.

کد خبر: ۷۱۲۶۸
۱۵:۴۷ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۹

 
دیدارنیوز ـ اقبال عبدالحسین، امروز (یکشنبه) به خبرگزاری رسمی عراق «اینا» گفت که وزارت امور خارجه این کشور به کمیسیون روابط خارجی پارلمان، تشکیل این تیم مذاکره کننده را به سرپرستی «مهدی رشید الحمدانی» وزیر منابع آبی عراق، ابلاغ کرده است.
 
این نماینده پارلمان افزود که این تیم مذاکره کننده به دستور «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر عراق، مسوول مذاکره با مقامات مسوول جمهوری اسلامی ایران و ترکیه برای حل و فصل مساله آب است.
 
به گفته وی، این تیم مذاکره کننده می‌کوشد تا با ممانعت از احداث سد‌های بیشتر که منجر به تبدیل شدن بخشی از زمین‌های عراق به بیابان و قطع مقادیر زیادی آب از اراضی کشاورزی شده، راه حل جدی برای آب‌های مشترک با این دو کشور پیدا کند.
 
عبدالحسین با اشاره به ضرورت موفقیت این تیم مذاکره کننده عراقی ادعا کرد که تیم مزبور می‌تواند از پرونده روابط اقتصادی به عنوان ابزاری برای تحت فشار گذاشتن ایران و ترکیه برای حل و فصل آب‌های مشترک بهره ببرد.
 
این درحالی است که مقامات عراقی تاکید دارند که بخش اعظم منابع آبی عراق از ترکیه به واسطه دو رودخانه دجله و فرات سرچشمه می‌گیرد و سهم منابع آبی ایران که به عراق وارد می‌شود، بسیار ناچیز است.
 
عراق در طول سال‌های گذشته از ساخت سد‌های بزرگ ترکیه مانند سد «الیسو» بر رودخانه دجله و قبل از آن سد «آتاتورک» بر رودخانه فرات در زمینه منابع آبی با مشکلات جدی مواجه شده است.
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی