تیتر امروز

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

انتشار ۷۵ هزار میلیارد تومان اوراق در ۵ ماهه امسال/ درآمد مالیاتی سال ۹۸ کامل محقق شد

بر اساس آمار‌های وزارت اقتصاد در ۵ ماهه امسال ۷۵ هزار میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی منتشر شد.

کد خبر: ۷۰۷۹۲
۱۰:۵۲ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ بر اساس گزارش وزارت اقتصاد از جزئیات تامین مالی دولت، طی سال ۱۳۹۸ بیش از ۷۴ درصد تأمین مالی دولت، توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی صورت گرفت و میزان وابستگی بودجه به نفت با کاهش چشمگیری به ۹.۹ درصد رسید.
 
مجموع دریافت‌های دولت در سال ۱۳۹۸ با افزایش ۲۳ درصدی نسبت به سال ۱۳۹۷ به ۴۳۵ هزار میلیارد تومان رسید و ۹۶.۹ درصد از ارقام مصوب بودجه، تحقق یافت.
 
در پنج ماهه ابتدای سال ۱۳۹۹ بیش از ۷ هزار میلیارد تومان بابت هزینه‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا به دستگاه‌های اجرائی ذی ربط از جمله وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان تأمین اجتماعی، دانشگاه‌های علوم پزشکی و ... از محل منابع تأمین شده (صندوق توسعه ملی)، پرداخت شده است.
 
به گزارش فارس، براساس مصوبه سران قوا و اذن مقام معظم رهبری یک میلیارد یورو از صندوق توسعه ملی برای حمایت از کادر درمان در نظر گرفته شد که گفته شده ۳۰ درصد آن تاکنون پرداخت شده است.
 
 با هدف تامین مالی به موقع پروژه‌های عمرانی کشور، از سال ۱۳۹۴ عرضه اسناد خزانه اسلامی برای نخستین بار در دولت تدبیر و امید آغاز گردید و تاکنون بیش از ۱۶۴ هزار میلیارد تومان از این نوع اسناد منتشر شده است. 
 
بر اساس گزارش تهیه شده در وزارت اقتصاد، به منظور تامین مالی غیر تورمی بودجه دولت و با تاکید بر حفظ پایداری بدهی و باز پرداخت به موقع در سر رسید، برنامه ریزی و زمان بندی دقیق برای تأمین مالی دولت از طریق انتشار اوراق و تهاتر بدهی‌ها انجام پذیرفت. به طوری که در سال ۱۳۹۸ حدود ۸۲ هزار میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی انتشار یافت، همچنین در پنج ماهه نخست سال ۱۳۹۹، حدود ۷۵ هزار میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی منتشر شده است.
 
در سال ۱۳۹۸ بدون لحاظ درآمد‌های مربوط به گمرک، ۱۴۱ هزار میلیارد تومان درآمد‌های مالیاتی با ۱۰۲ درصد تحقق، وصول شد.
 
از شهریورماه سال ۱۳۹۸ تا تیرماه ۱۳۹۹ حدود ۲۸ هزار میلیارد تومان عوارض ارزش افزوده توسط سازمان امور مالیاتی کشور به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های سراسر کشور در راستای توسعه زیرساخت‌های شهری و روستایی واریز شده است.
 
از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه مالیاتی می‌توان به اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و ایجاد سامانه مؤدیان در راستای شفاف سازی مبادلات اقتصادی، ارائه خدمات الکترونیکی مالیانی، حمایت از تولید و بخشودگی جرائم مالیاتی و قطعی سازی ۱.۳ میلیون پرونده مشاغل کوچک و متوسط در اجرای ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم و همچنین اجرای برنامه راهبردی الکترونیکی نمودن فرآیند‌ها و پرداخت‌های مالیاتی و حرکت به سوی نظام مالیاتی هوشمند اشاره نمود.
 
منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر