تیتر امروز

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم
مناظره‌ای با موضوع آینده ایران، جنگ یا مذاکره

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم

بیستم خردادماه، دیدارنیوز مناظره‌ای را با حضور حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا و حسین نقاشی، فعال سیاسی اصلاح طلب برگزار کرد که انتشار آن به دلیل تجاوز اسرائیل به ایران به تعویق افتاد. حالا...
شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

رئیس مجلس در دیدار وزیر خارجه سوئیس: ملت ایران هرگز از خسارات تحریم‌های آمریکا نمی‌گذرد

رئیس مجلس تاکید کرد که ملت ایران هرگز از خساراتی که به دلیل تحریم‌های آمریکایی به وجود آمده، نمی‌گذرد.

کد خبر: ۷۰۶۴۹
۱۵:۵۸ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۹

رئیس مجلس در دیدار وزیر خارجه سوئیس:
ملت ایران هرگز از خسارات تحریم‌های آمریکا نمی‌گذرد

دیدارنیوز ـ محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی که پیش از ظهر امروز (یکشنبه، ۱۶ شهریورماه) با ایگنازیو کاسیاس وزیر خارجه سوئیس دیدار و گفتگو کرد.
 
رئیس مجلس در این دیدار گفت: ملت ایران به دلیل تحریم‌های یکجانبه، ظالمانه و خلاف قانون آمریکا نسبت به این کشور بدبین هستند، از این رو تصمیم قطعی دولت و ملت ایران تقویت اقتصاد و فناوری درونی جهت عبور از بحران با توجه به ظرفیت بالای کشورمان است.
 
قالیباف در ادامه با بیان اینکه جمهوری اسلامی در چارچوب اصول خود رویکرد همکاری با تمام کشور‌ها را دارد، اظهار کرد: در کنار این همکاری با هرگونه سلطه مخالف بوده و عدم مذاکره با آمریکا نیز به دلیل نگاه سلطه طلبانه آن‌هاست و ملت ایران هرگز از خساراتی که به دلیل تحریم‌های آمریکایی به وجود آمده، نمی‌گذرد.
 
رئیس قوه مقننه همچنین با اشاره به بدعهدی‌ها در جریان اجرای توافقنامه هسته‌ای یادآور شد: علیرغم اینکه مواضع اخیر شورای امنیت خوب بود، اما بدعهدی در توافق هسته‌ای جزء خاطرات تلخ ایرانیان است لذا در انتظار جبران آن هستیم.
 
در ادامه با بیان اینکه اروپای مستقل قابلیت ایجاد روابط روان با ایران را دارد، عنوان کرد: اروپا نباید تحت تأثیر سیاست‌های آمریکا قرار بگیرد به خصوص که اقدامات آن‌ها باعث بی ثباتی و ناامنی در منطقه شده است.
 
قالیباف در ادامه با اشاره به ترور سپهبد شهید سلیمانی از سوی نیرو‌های آمریکا اظهار کرد: اقدامات سپهبد سلیمانی باعث شده بود تروریسم به اروپا نرسد، اما آمریکا او را ترور کرد.
 
وی با تاکید بر این که آمریکایی‌ها می‌دانند که هزینه این جنایت آن ها، خروج آن‌ها از منطقه خواهد بود که به زودی تحقق می‌یابد، عادی سازی اجباری روابط برخی کشور‌های منطقه با رژیم صهیونیستی با هدایت آمریکایی‌ها را راهی برای حل مشکلات منطقه ندانست و افزود: این اقدامات باعث افزایش بی ثباتی در منطقه می‌شود این در حالی است که عملکرد سوئیس همواره نشان داده در راستای صلح جهانی و مسائل بشردوستانه گام برداشته است.
 
قالیباف در این دیدار همچنین ضمن تبریک یکصدمین سالگرد آغاز روابط دیپلماسی میان ایران و سوئیس گفت: در سال‌های گذشته توافقنامه و سند همکاری میان دو کشور به امضا رسید که پیگیری مفاد آن به تقویت روابط دو کشور کمک می‌کند.
 
رئیس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: از این رو وظیفه داریم تا در حوزه‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، فناوری، علمی و آموزشی روابط خود را گسترش دهیم به خصوص که اخیرا حسابی میان ایران و سوئیس برای تبادلات دارویی و غذایی باز شده که البته نباید به آن بسنده کرد.
 
رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: ما در مجلس یازدهم به دنبال افزایش همکاری و گسترش روابط در حوزه خارجی و تقویت بنیه ملی در حوزه اقتصادی هستیم.
 
وزیر خارجه سوئیس: گشایش کانال مالی ایجاد شده اقدام کمی است و باید گسترش یابد
ایگنازیو کاسیاس وزیر خارجه سوئیس نیز در این دیدار با بیان اینکه امروز ایران به خاطر مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم‌های ظالمانه رنج می‌برد، گفت: امیدواریم جشن صدسالگی آغاز روابط میان ایران و سوئیس، تقویت روابط میان دو کشور را بیش از پیش رقم بزند و ما بتوانیم به نقش خود به عنوان حافظ منافع به خوبی عمل کنیم.
 
وزیر خارجه سوئیس در ادامه با اشاره به کانال مالی که اخیرا میان دو کشور باز شده است، اظهار داشت: این کانال مالی به جریان سیال درآمد‌های ایران به خصوص در حوزه غذا و دارو کمک می‌کند که البته اقدام کمی بوده و باید گسترش یابد.
 
وی با اشاره به حضور برخی شرکت‌های سوئیسی در ایران عنوان کرد: چند شرکت بزرگ سوئیسی علیرغم تحریم‌های موجود علیه ایران هنوز در این کشور حضور دارند و به کار خود ادامه می‌دهند.
 
وزیر خارجه سوئیس در پایان خاطرنشان کرد: تلاش حداکثری خود را برای پیشبرد گفتمان بین المللی و تقویت روابط دوجانبه خواهیم داشت.
 
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۲ تير
امروز يکشنبه ۲۲ تير
امروز يکشنبه ۲۲ تير
امروز يکشنبه ۲۲ تير