تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

تاکید استاندار تهران بر شناسایی اموال مازاد دستگاه های اجرایی

استاندار تهران بر شناسایی اموال مازاد دستگاه های اجرایی و فروش آنها جهت تامین منابع تکمیل طرح های نیمه تمام استان تهران تاکید کرد.

کد خبر: ۶۹۷۵۳
۰۹:۴۸ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۹
تاکید استاندار تهران بر شناسایی اموال مازاد دستگاه های اجرایی
 
دیدارنیوز - انوشیروان محسنی بندپی در جلسه شورای اداری استان تهران ضمن تسلیت ماه محرم و گرامیداشت یاد شهیدان رجایی و باهنر گفت: زنده نگه داشتن شعائر اسلامی، ایستادگی و مقاومت در گروی تاسی از آموزه ها و سیره امام حسین (ع) است.
 
وی با اشاره به رعایت پروتکل های بهداشتی توسط هیئت های عزاداری از همراهی مردم تشکر کرد و افزود: با همراهی مردم در رعایت پروتکل های بهداشتی مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان به خوبی برگزار می شود.
 
استاندار تهران با اشاره به برگزاری کنکور طبق پروتکل های ابلاغی، تصریح کرد: از آنجا که در آستانه سال تحصیلی جدید هستیم روسای آموزش و پرورش شهر تهران و شهرستان های تهران با سرعت عمل تمهیدات لازم را برای شروع سال تحصیلی اتخاذ کنند، چرا که بایستی آمادگی کامل داشته باشیم و در زمان مقرر بر اساس دستورالعمل ستاد ملی عمل کنیم.
 
محسنی بندپی سپس گفت: جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز باید مورد توجه جدی قرار گیرد و فرمانداران، بخشداران و بازرسی استانداری در این زمینه اهتمام جدی داشته باشند.
 
وی در مورد شناسایی اموال مازاد دستگاه های اجرایی عنوان کرد: دستگاه ها نسبت به معرفی این اموال اقدام کنند تا در تشریفات قانونی اموال به فروش برسد و از منابع حاصل از آن جهت تکمیل طرح های نیمه تمام استان تهران استفاده شود.
 
استاندار تهران در مورد ضرورت تحقق دولت الکترونیک تاکید کرد: دستگاه ها توجه جدی به موضوع دولت الکترونیک داشته باشند چراکه در شرایط کرونا بایستی اقدامات طبق تاکید رئیس جمهور به صورت مجازی و الکترونیکی ارائه شود؛ در این زمینه ارائه 95 درصدی خدمات برق منطقه ای تهران بزرگ و شهرستان ها به صورت غیرحضوری جای تقدیر و تشکر دارد.
 
وی تاکید کرد: اقدام موثر بعدی در حوزه برق، صرفه جویی با افزایش میزان بهره وری و مدیریت بهینه بود که استان تهران در این زمینه رتبه برتر را کسب کرد و امسال با اینکه 200 هزار مشترک جدید در استان تهران داشتیم ولی پیک مصرف کاهش داشت.
 
منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان