تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

جعفرزاده: رییس‌جمهور باید زودتر از این با مردم حرف می‌زد

نایب رییس فراکسیون مسقلین مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از عملکرد پلیس در تجمعات روز گذشته بر ضرورت خویشتنداری هرچه بیشتر نیروهای پلیس در قبال تجمع‌کنندگان و پرهیز از خشونت و درگیری تاکید کرد.

کد خبر: ۶۴۲۷
۰۸:۳۸ - ۱۶ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی با اشاره به تجمعات مردمی روزهای اخیر در برخی شهرها، اظهار کرد: مجموعه کسانی که در اعتراضات شرکت می‌کنند باید از هم تفکیک شوند. یک گروه اعتراضات به حقی دارند، دچار مشکلات معیشتی شده‌اند و تصور می‌کنند باید محدودیت‌هایشان را به این شکل مطرح کنند. مثل بازاریان و کسبه که هم از آنها مالیات دریافت می‌شود و هم در این شرایط مورد حمایت قرار نمی‌گیرند. اما یک عده نسبت به انقلاب و نظام کینه دارند و می‌خواهند ضربه‌ای بزنند بنابراین لازم است کسانی که در این تجمعات شرکت می‌کنند مرزشان را با این افراد مشخص کنند.

وی با بیان این‌که «رییس جمهور باید زودتر از این با مردم حرف می‌زد» گفت: در برخی از تجمعات روزهای اخیر یک فرماندار بین مردم رفت و خیلی هم به او توهین شد اما او با بزرگواری و متانت با مردم صحبت کرد یا یک فرمانده سپاه در مشهد در جمع تجمع‌کنندگان حضور پیدا کرد. اینها اقدام خوبی است به شرط این‌که این افراد حرف مردم را بشنوند.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این‌که «تجمع‌کنندگان باید از کارهای غیرقانونی مثل شکستن و آتش زدن پرهیز کنند»، گفت: این اقدامات جز ایجاد هزینه و دادن خوراک به شبکه‌های غربی فایده دیگری ندارد. مسئولین در داخل هم باید ترتیبی اتخاذ کنند که صدای این افراد شنیده شود و بتوانند مطالبات به حق خود را مطرح کنند.

جعفرزاده با تقدیر از عملکرد پلیس در تجمعات اخیر یادآور شد: همچنان باید از پلیس بخواهیم نسبت به تجمع‌کنندگان خویشتنداری کنند و وارد تنش و درگیری با آنها نشوند.

وی با اشاره به اظهارنظر برخی مقامات خارجی یا گروهک‌هایی خارج از کشور درباره تجمعات خاطرنشان کرد: کسانی که ۴۰ سال پول ملت را دزدیده‌اند، برده‌اند و خورده‌اند و هنوز هم تمام نشده و کسانی که دست‌شان به خون ۲۰ هزار نفر از مردم ایران آغشته است حق ندارند از مردم بگویند چرا که هرچه در کارنامه دارند رفتار ضدمردمی است. علاوه بر این در بخش خارجی مشکلاتی که متوجه مردم شده مربوط به ترامپ است بنابراین ترامپ و نتانیاهو نمی‌توانند دم از مردم بزنند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در پایان ابراز امیدواری کرد که با حوصله، تلاش و کوشش از طرف مسئولین و بیان واقعیت‌های جامعه مشکلات مرتفع شود.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی