تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

لزوم تمرکز دولت بر آموزش و پرورش و نظام‌دانشگاهی

در صورت خروج بخش اقتصاد از بحران، باید منابع بیشتری به آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها تخصیص یابد.

کد خبر: ۵۸۵۵
۱۰:۱۱ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز ـ رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: فعالتر شدن بخش اقتصادی دولت به تمام کشور کمک می‌کند.
محمدرضا عارف در گفت‌وگو با خانه ملت، با بیان اینکه فعال بودن بخش اقتصادی دولت به تمام بخش‌ها کمک می‌کند، گفت: مهم‌ترین مسئله کشور اشتغال و معیشت مردم است که دو بحث جدی محسوب می‌شود طبیعتا اگر بخش اقتصادی دولت فعالتر باشد بر دانشگاه‌ها نیز اثر مثبت خواهد داشت.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما براساس واقعیات پیش می رویم و شرایط کشور را می‌دانیم و از وضعیت بودجه و عدم تحقق درآمدهای کشور خبر داریم، خاطرنشان کرد: انتظار می رود دولت اولویتی برای بخش فرهنگ یعنی دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش در نظر گیرد تا سال تحصیلی با نشاط بیشتر داشته باشیم.

وی با اشاره به حضور وزیر علوم در جلسه کمیسیون آموزش، عنوان کرد: از آنجایی که در آستانه بازگشایی دانشگاه‌ها هستیم از وزرای علوم، بهداشت و درمان و نهادهای مرتبط با دانشگاه‌ها دعوت به عمل آمد و وضعیت دانشگاه‌ها از نظر اجتماعی، فرهنگی و امکانات موردنیاز بررسی شد.

لزوم تخصیص اعتبارات برای امور رفاهی دانشجویان و مطالبات اساتید

رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود: براساس گزارش‌های ارائه شده از سوی وزیر علوم وضعیت دانشگاه‌ها قابل قبول و مناسب است؛ پیش بینی‌های وزیر نشان می‌دهد سال تحصیلی با کمترین کمبود و منابع کافی آغاز خواهد شد در عین حال وزیر بر تخصیص اعتبارات موردنیاز به ویژه برای امور رفاهی دانشجویان و مطالبات اساتید تاکید کرد تا برای سال تحصیلی جدید نیازها رفع شود.
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی