تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
وزیر آموزش و پرورش:

نگران تعطیلات ناخواسته مدارس نیستیم

وزیر آموزش‌ و پرورش گفت: شبکه شاد یکی از افتخارات ملی و نقطه عطفی در تاریخ آموزش‌ و پرورش است.

کد خبر: ۵۸۰۶۸
۱۰:۴۵ - ۲۵ فروردين ۱۳۹۹

دیدارنیوز - محسن حاجی میرزایی در نشست با مدیران کل حوزه ستادی که با موضوع شبکه آموزشی دانش آموز (شاد) برگزار شد، اظهار کرد: هر تغییری بر زندگی افراد جامعه تاثیر می‌گذارد و شیوع ویروس کرونا یکی از این نوع تغییرات است که زندگی بشر را تحت تأثیر قرار داده است.

وی افزود: چنانکه دانشمندان می‌گویند پس از دوران کرونا تغییرات اساسی در سطح دنیا صورت می‌گیرد لذا این آزمون بزرگی برای دولت‌ها است و مطمئناً بسیاری از تعادل‌های دنیای کنونی را برهم زده و تعادل‌های جدیدی را ایجاد می‌کند.
حاجی میرزایی با اشاره به حذف و اضافه شدن شکل و شمایل برخی کسب ‌وکارها به دلیل ویروس کرونا، تصریح کرد: بسیاری از شاخص‌های موجود در زندگی بشر  پس از کرونا تغییر می‌کند و جنبه‌های مختلف زندگی تحت تأثیر قرار می‌گیرد.

وی آموختن مردم را یکی از حقوق مسلم زندگی انسان عنوان کرد و افزود: بیش از یک ونیم میلیارد نفر از دانش  آموزان جهان از مدرسه محروم شدند حال سؤال این است که اگر این بیماری در برهه‌هایی دیگر از زمان ادامه یابد چه بایدکرد؟ لذا طبق مصوبه ستاد مدیریت بیماری کرونا باید برنامه‌ها بر اساس فرض‌های وجود کرونا ارائه شود.

وزیر آموزش‌ و پرورش خاطرنشان کرد: تعطیلی مدارس باعث شد تا بستری را در فضای مجازی برای آموزش دانش آموزان ایجاد کنیم تا شرایط مدرسه و کلاس درس را در فضای مجازی ادامه دهیم.

وی با تشریح تلاش‌های انجام‌شده برای ایجاد شبکه مستقل آموزشی دانش آموز، ادامه داد: اغلب کارکنان ستادی آموزش و پرورش بدون وقفه در تعطیلات نوروزی تلاش کردند تا شبکه شاد در نیمه شعبان راه‌اندازی شود.

عضو کابینه تدبیر و امید با ارائه آمارهایی از شبکه آموزشی دانش آموزی در شرایط فعلی گفت: تاکنون ۲۵۰هزار کلاس در شبکه شاد تشکیل‌ شده و بیش از ۲میلیون و۹۰۰هزار کاربر در این شبکه آموزشی ثبت‌نام کردند.

وی بابیان اینکه به اعتقاد بسیاری از کارشناسان حوزه فناوری اطلاعات، راه اندازی این شبکه نقطه عطفی در تاریخ آموزش ‌و پرورش است، افزود: باوجود شبکه شاد، دیگر نگران تعطیلات ناخواسته در طول سال تحصیلی نیستیم زیرا فرایند آموزش در این شبکه ادامه می‌یابد، همچنین امکان تحقق عدالت آموزشی از این طریق ممکن می‌شود.

وی افزود: شبکه شاد بستر مناسبی است تا بسیاری از آموزش‌ها به آن پیوست شود لذا این شبکه امکان به‌کارگیری ظرفیت‌های آموزشی را ایجاد می‌کند.

وزیر آموزش ‌و پرورش با بیان اینکه  شبکه شاد مختص وزارت آموزش ‌و پرورش است، اضافه کرد: همه مدیران باید به میدان بیایند و در این طرح که یکی از افتخارات ملی است، مشارکت همه‌جانبه داشته باشند.

وی ادامه داد: طرح شبکه آموزشی دانش آموزان می‌تواند بزرگ‌ترین طرح فناوری اطلاعات در خاورمیانه باشد.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش ‌و پرورش، حاجی میرزایی افزود: با وجودی که مدت زیادی از راه‌اندازی شبکه شاد نمی‌گذرد، بیش از ۹۰درصد از دانش آموزان و معلمان دوره ابتدایی در این شبکه ثبت‌نام کرده‌اند.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر