تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

بیانیه رسمی اوپک و غیر اوپک منتشر شد/ کاهش ١٠میلیون بشکه ای برای دو ماه

دبیرخانه اوپک بالاخره چند ساعت بعد از جلسه ده و نیم ساعته اوپک و غیر اوپک، بیانیه رسمی آن را منتشر کرد که بر اساس آن کشورهای عضو توافق کردند تا در دو ماهه می و ژوئن ٢٠٢٠، روزانه ١٠ میلیون بشکه، از ماه جولای تا پایان ٢٠٢٠، به مدت ٦ماه، روزانه ٨میلیون بشکه و از اول ژانویه ٢٠٢١ تا آوریل ٢٠٢٢، به مدت ١٦ ماه، روزانه ٦ میلیون بشکه از تولید نفت خام خود را کاهش دهند.

کد خبر: ۵۷۶۷۵
۱۲:۲۴ - ۲۲ فروردين ۱۳۹۹

دیدارنیوز -  این توافق به تایید ٢٢ کشور عضو رسیده و برای اجرایی شدن منتظر تایید مکزیک است. بیانیه اوپک به شرح زیر است:

▫️ نهمین نشست (فوق العاده) وزیران اوپک و غیر اوپک از طریق وبینار ، پنج شنبه ، نهم آوریل ٢٠٢٠ ، به ریاست شاهزاده عبدالعزیز بن سلمان، وزیر انرژی عربستان سعودی، الکساندر نواک، وزیر انرژی فدراسیون روسیه برگزار شد.

▫️ در این نشست از حضور آرژانتین، کلمبیا، اکوادور، مصر، اندونزی، نروژ، ترینیداد و توباگو و مجمع بین المللی انرژی (IEF) به عنوان ناظر استقبال شد.

‏▫️ در این نشست، کشورهای عضو اوپک و کشورهای تولیدکننده نفت غیر اوپک شرکت کننده در اعلامیه همکاری، بار دیگر بر تعهد خود در اعلامیه همکاری برای دستیابی و حفظ بازار پایدار نفت، منافع متقابل، کارآمد، اقتصادی و .. کشورهای تولیدکننده تأکید کردند. همچنین بر تأمین امنیت انرژی مصرف کنندگان و بازده منصفانه سرمایه، با توجه به اصول موجود و چشم انداز بازار.

▫️ در این نشست همچنین بر چارچوب اعلامیه همکاری، که در ۱۰ دسامبر ۲۰۱۶ امضا شد و در جلسات بعدی نیز تأیید شد، و همچنین بر منشور همکاری که در تاریخ ۲ ژوئیه ۲۰۱۹ امضا شد، مجددا تاکید شد.

▫️ تولید نفت خام کشورها (عضو اوپک و غیر اوپک) برای دوره اولیه دو ماهه از اول می ٢٠٢٠تا ٣٠ ژوئن ٢٠٢٠ به میزان ١٠ میلیون بشکه در روز کاهش می یابد. در دوره بعدی به مدت ٦ماه، یعنی از اول جولای ٢٠٢٠ تا ٣١دسامبر ٢٠٢٠،  این کاهش تولید ٨میلیون بشکه در روز خواهد بود. (در مرحله سوم)کاهش تولید به میزان ٦میلیون بشکه در روز از اول ژانویه ٢٠٢١تا ٣٠اوریل ٢٠٢٢به مدت ١٦ماه انجام خواهد شد.

▫️مبنای محاسبه تنظیمات کاهش، تولید نفت (کشورها)در اکتبر ۲۰۱۸است،به جز عربستان و فدراسیون روسیه، که سطح پایه هر دو کشور ١١میلیون بشکه در روز در نظر گرفته می شود.

▫️ از همه تولیدکنندگان اصلی خواسته می شود تا در تلاشها جهت ثبات بازار مشارکت کنند. برای بررسی دقیق شرایط کلی بازار، میزان تولید نفت و میزان مطابقت با اعلامیه همکاری و این بیانیه، وظایف کمیته مشترک نظارت وزیران (JMMC) و اعضای آن تمدید می شود.با  (JTC) و دبیرخانه اوپک.

▫️ مجدداً تأکید می شود که مطابق روشی که برای کشورهای عضو اوپک استفاده می شود، (کاهش تولید برای) تولید نفت خام است و نظارت (بر کاهش تولید) براساس اطلاعاتی که از منابع ثانویه اعلام می شود، انجام می پذیرد.

▫️ برای تعیین اقدامات بیشتر در صورت نیاز برای تعادل بیشتر، جلسه بعدی اوپک و غیر اوپک در تاریخ ١٠ژوئن ٢٠٢٠ از طریق وبینار برگزار می شود.

▫️ موارد فوق توسط همه اعضای اوپک و کشورهای تولید کننده نفت غیر اوپک که در اعلامیه همکاری مشارکت داشتند ، به استثنای مکزیک، مورد توافق واقع شد و در نتیجه، (اجرای) این توافق مشروط به رضایت مکزیک است.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر