تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

جان دوباره «تالاب الله‌آباد» با بارش‌های بهاری

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان قزوین با اعلام اینکه با توجه به بارش‌های بهاری تالاب «الله‌آباد» آبگیری شده است، گفت: ۱۳۰ گونه انواع پرندگان آبزی و کنار آبزی مانند دُرنا، اردک سرسبز و فلامینگو در این تالاب زیست می‌کنند.

کد خبر: ۵۷۴۶۳
۰۹:۲۵ - ۲۰ فروردين ۱۳۹۹

جان دوباره «تالاب الله‌آباد» با بارش‌های بهاری

دیدارنیوز ـ حسن عباس‌نژاد، مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان قزوین اظهار کرد: دشت «الله‌آباد» یکی از کانون‌های گردوغبار منطقه محسوب می‌شود، این دشت ۶۰ هزار هکتار وسعت دارد که ۲۸۰۰ هکتار آن را تالاب «الله‌آباد» تشکیل می‌دهد.
 
وی ادامه داد: از سال گشته احیای تالاب «الله‌آباد» در برنامه سازمان حفاظت محیط‌زیست و اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان قزوین قرار گرفت و در این راستا رایزنی‌های مختلفی برای احیای تالاب و دشت «الله‌آباد» در استان انجام شد تا گردوغبار ناشی از این دشت را مهار کنیم.
 
مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان قزوین خاطرنشان کرد: در سازمان حفاظت محیط زیست دفتری به نام «دفتر مقابله با گرد و غبار» فعال است که این دفتر کانون‌های گردوغبار کشور را شناسایی و برنامه‌هایی برای احیای دشت‌ها در دستور کار خود قرار داده است که دشت «الله‌آباد» از جمله این کانون‌‎هاست و گردوغبار حاصل از آن استان‌های تهران و البرز را تحت تأثیر خود قرار داده است.
 
وی تصریح کرد: در پروژه احیای تالاب «الله‌آباد» به‌صورت پایلوت استفاده از پساب تصفیه‌خانه‌ها در دستور محیط زیست و کارشناسان منابع طبیعی، محیط زیست، آب منطقه‌ای و میراث فرهنگی قرار گرفته است.
 
عباس‌نژاد عنوان کرد: برای احیای تالاب «الله‌آباد» بازدید‌های لازم صورت گرفته و مشاور پروژه در حال تهیه طرح اجرایی است و در سال مالی ۹۹ نیز اعتبارات ملی و استانی به آن اختصاص پیدا خواهد کرد، ولی تا به امروز میزان این اعتبارات مشخص نیست.
 
وی اشاره کرد: سال گذشته با همکاری شرکت آب منطقه‌ای استان قزوین مسیر‌هایی که آب رهاسازی و یا سیلاب‌ها در آن تخلیه می‌شدند لایروبی و علاوه بر آن مسیر‌هایی با خروجی آب مضاعف و زهکش مسدود شدند و در حال حاضر با توجه به بارش‌های بهاری تالاب آبگیری شده است.
 
مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان قزوین اعلام کرد: ۱۳۰ گونه انواع پرندگان آبزی و کنار آبزی مانند دُرنا، اردک سرسبز و فلامینگو در این تالاب زیست می‌کنند و با توجه به بارش‌ها و پرآب شدن تالاب شاهد حضور آن‌ها در این منطقه هستیم.
 
وی بیان کرد: سال گذشته با همکاری اداره‌کل منابع طبیعی استان قزوین بذر انواع گیاهان در منطقه پخش شد و علاوه بر آن منابع طبیعی برنامه‌های مختلفی در راستای حفاظت پوشش گیاهی منطقه اجرا کرده است.
 
عباس‌نژاد در پایان هشدار داد: چرای بیش از حد دام در دشت «الله‌آباد» موجب فرسایش خاک شده که بر اساس مصوبات مقرر شده است از چرای دام در این منطقه جلوگیری شود و در صورت مشاهده چرای دام، اداره کل حفاظت محیط زیست و اداره‌کل منابع طبیعی افراد را شناسایی و تحویل مراجع قضایی می‌دهند تا طبق قانون با آنان برخورد شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر