تیتر امروز

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد
در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در باکو مطرح شد

افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد

ما باید با آمریکا به صورت مستقیم مذاکره کنیم. باید همه مسائل را روی میز گذاشته و به سمت حل همه مسائل با آن حرکت کنیم. پکن و مسکو هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد. آنها به دنبال منافع...
رییس پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا به ایسنا خبر داد:

طرح جدید پلیس برای جمع آوری معتادان متجاهر

رییس پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا از جلسه مشترک با وزارت بهداشت و تصمیم به تنظیم پروتکلی برای جمع‌آوری معتادان متجاهر در ایام شیوع کرونا خبر داد.

کد خبر: ۵۷۰۹۴
۱۴:۵۱ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۹

دیدارنیوز - سردار مسعود زاهدیان درباره وضعیت معتادان متجاهر و جمع‌آوری آنان اظهارکرد: در همین رابطه روز گذشته جلسه‌ای با مسئولان وزارت بهداشت داشتیم و بنا شد تا پروتکل مخصوصی در این رابطه تنظیم و بر اساس آن در شرایط فعلی مراکز ویژه‌ای برای نگه‌داری معتادان متجاهر راه اندازی شود.

وی در توضیح بیشتر در مورد چگونگی فعالیت این مراکز جدید گفت: در حال حاضر با توجه به شیوع کرونا و با توجه به اینکه معتادان متجاهر جمع آوری شده عمدتا در نقاط و  محیط‌های آلوده تردد داشته‌اند، بنابراین نمی‌توان این افراد را مستقیما به مراکز بازپروری انتقال داد چراکه در این صورت حتی اگر یک نفر هم ناقل این ویروس باشد، احتمال ابتلای افراد دیگر بالا می رود.

وی افزود: در همین راستا تصمیم بر آن شد تا یک مرکز میانی بین چرخه غربالگری و جمع‌آوری تا حضور در مراکز بازپروری ایجاد شود و افرادی که در زمان شیوع کرونا جمع آوری می شوند ابتدا به این مراکز منتقل شوند.

رییس پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا ادامه داد: معتادان متجاهر جمع آوری شده پس از حضور در این مراکز حدود دو هفته نگهداری شده و در آنجا وضعیت سلامتی و علائم جسمی‌شان بررسی می شود و در صورتی که هیچ یک از نشانه‌های ابتلا به کرونا را نداشته باشند، به مراکز بازپروری منتقل خواهند شد و در غیر اینصورت درمانشان هم آغاز خواهد شد.

وی با بیان اینکه مرحله اول این طرح در تهران اجرایی خواهد شد، تصریح کرد: تمام تاکید پلیس و وزارت بهداشت این است که جمع آوری معتادان ماده 16 یا همان معتادان متجاهر با کمترین هزینه برای خود فرد، شهروندان دیگر و نیز ماموران پلیس و کادر درمانی حاضر در مراکز انجام شود و پروتکل مذکور نیز در همین خصوص تدوین می شود.

زاهدیان با تاکید بر اینکه برای پلیس حضور معتادان متجاهر در سطح محلات و ایجاد ناامنی برای مردم قابل پذیرش نیست، خاطرنشان کرد: امیدوارم که تا پایان این هفته پروتکل مشخص شده و این طرح وارد فاز اجرایی شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير