تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

تداوم اجرای طرح «گفت‌وگوی ملی خانواده» تا پایان دولت دوازدهم

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده از تداوم اجرای طرح «گفت‌وگوی ملی خانواده» تا پایان دولت دوازدهم خبر داد و گفت: معاونت قصد دارد در ادامه اجرای طرح، گروه‌های مرجع توانمند مانند انجمن اولیاء و مربیان، وزارت آموزش و پرورش، تشکل‌های حوزه خانواده و مشاوران خانواده را نیز وارد این طرح کند.

کد خبر: ۵۶۸۰۱
۰۸:۱۱ - ۱۶ فروردين ۱۳۹۹

دیدارنیوز - معصومه ابتکار با بیان اینکه یکی از طرح‌های معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری طرح «گفت‌وگوی ملی خانواده» بود تا از این طریق مهارت‌های اعضای خانواده‌ها ارتقاء پیدا کند و خانواده‌ها بتوانند با یکدیگر بهتر ارتباط برقرار کنند، گفت: این طرح در سال 98 به خوبی اجرا شد و اجرای آن تا پایان دولت دوازدهم نیز ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه طرح «گفت‌وگوی ملی خانواده» از سوی معاونت و همچنین مردم طرحی موفق تلقی شده است، تاکید کرد: معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری قصد دارد در ادامه اجرای این طرح، گروه‌های مرجع توانمند مانند انجمن اولیاء و مربیان، وزارت آموزش و پرورش، تشکل‌های حوزه خانواده و مشاوران خانواده را نیز وارد این طرح کند.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده تاکید کرد: طرح «گفت‌وگوی ملی خانواده» فرصت خوبی است تا خانواده‌ها از این طریق مهارت شنیدن، درک کردن یکدیگر و ... را بیاموزند تا فضای دوستی بین خانواده و همچنین گفت‌وگوی بین نسلی میان فرزندان و والدین برقرار شود. والدین برای کودکان و نوجوانان خود وقت بگذارند و با آنها بازی کنند، زیرا این کار به رشد فکری و شخصیتی فرزندان کمک می‌کند. والدین همچنین باید جوانان را درک کنند و خود را جای جوانان بگذارند و سعی کنند دغدغه‌های آنها را درک کنند. 

به گفته ابتکار، طرح «گفت‌وگوی ملی خانواده»، طرح بسیار مهمی برای تحکیم خانواده است و جزء موضوعاتی است که مدنظر مقام معظم رهبری، رئیس جمهوری و مردم قرار دارد، زیرا مردم دوست دارند خانواده صمیمی داشته باشند و عواطف و روابط محترمانه‌ای داخل خانواده وجود داشته باشد، لذا معاونت زنان این طرح را به طور جدی دنبال می‌کند.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر