تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...

یادداشت ظریف: تحریم‌ها نباید بیش از این به جنایت جنگی بیانجامد

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد که اگر همه گیری جهانی کرونا هم نتواند سودازدگی در سیاست و یکجانبه گرایی غیر مسئولانه را متوقف کند؛ جهان و ارزش‌های اخلاقی شکست دوباره خواهد خورد.

کد خبر: ۵۶۶۶۱
۱۰:۱۵ - ۱۱ فروردين ۱۳۹۹

یادداشت ظریف: تحریم‌ها نباید بیش از این به جنایت جنگی بیانجامد

دیدارنیوز ـ محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در صفحه اینستاگرام خود نوشت: این روز‌ها جهان علیه چالشی مشترک می‌رزمد و این بار نه از مرز‌ها و منافع که از بشریت، از زیستن و از ماندن دفاع می‌کند.
وزیر امورخارجه ایران تصریح کرد: تصویر دردناک این روزها، تصویری یگانه از روز ماست که تمام جهان را در تلاشی بی سابقه برابر یک چالش همگانی قرار داده است.  برای آنکه تکاپوی جهانی به ثمر بنشیند، برای آنکه جهان به زندگی بازگردد باید باور کنیم که تمام این کره خاکی زمین مبارزه است و در هر کجای این زمین که شکست بخوریم تمامی دنیا شکست خورده است.

ظریف یادآور شد: جهان وامدار تمام تلاش‌ها چه در ووهان، چه در تهران، چه در میلان، چه در مادرید و چه در نیویورک، و هر خبر تلخ و هر تصویر ناگواری از مرگ انسان‌ها، سوگواری تمام جهانیان را می‌طلبد. جدال با کرونا کارزاری انسانی است و اخلال در این کارزار به غایت غیر اخلاقی و ضد انسانی خواهد بود.

وزیر امورخارجه ایران در این پیام تاکید کرده است که اگر همه گیری جهانی کرونا هم نتواند سودازدگی در سیاست و یکجانبه گرایی غیر مسئولانه را متوقف کند جهان و ارزش‌های اخلاقی شکست دوباره خواهد خورد. نظام سلامت، شهروندان و دولت ایران به مانند اروپا و ایالات متحده امریکا درگیر مقابله با کروناست، اما آنچه رنج ایرانیان را مضاعف می‌کند، آنچه انتخاب‌ها را در مدیریت بحران محدودتر می‌کند، و آنچه نگرانی‌ها را برای معیشت شهروندان تشدید می‌کند، توامانی تحریم و کرونا است.

وی بیان کرد: ایران تنها کشوری است که برای محافظت از شهروندانش به تمام منابعش دسترسی ندارد، ایران تنها کشوری است که در ستیز رو در رو با بیماری نمی‌تواند تجهیزات و اقلام پزشکی را به سادگی خریداری کند. ترکیب تحریم و کرونا، دشمنی خطرناک‌تر و عارضه‌ای مهیب‌تر است، تحریم، کرونا را جسورتر می‌کند و تصمیمات سخت برای مدیریت بحران را دشوارتر.

ظریف خاطرنشان کرد: جهان برای پیروزی نیازمند یک اراده اخلاقی در سرپیچی از زیاده خواهی ایالات متحده است، نباید تحریم و مراعات تحریم‌ها بیش از این به جنایت جنگی بیانجامد.

وزیر امورخارجه ایران در قسمتی از این پیام تصریح کرده است که این کریه‌ترین چهره یک دولت معتاد به تحریم است که می‌خواهد با تضعیف ایران در برابر کرونا کارزار ناکام فشار حداکثری را جان دوباره بدهد. تلاش هر لحظه دستگاه دیپلماسی ایران محافظت از سلامت شهروندان است، چرا که مردم همواره بر همه چیز مقدم‌اند.

ظریف گفت: در کنار پرستاران، پزشکان و کارکنان بیمارستان‌ها که به احترام آن‌ها سر تعظیم فرود‌ می‌آورم و در کنار دیگر دستگاه‌های خدمت رسان، دیپلمات‌های ایرانی نیز به تقابل با کرونا برخاسته اند.

وزیرامورخارجه ایران بیان کرد: برای ستیز با کرونا در کنار تلاش شبانه روزی همکارانم در سراسر جهان برای تأمین نیاز‌های بهداشتی و درمانی کشور باید به بی اعتبار کردن تحریم‌ها همت گماشت و این وظیفه دیپلماسی ایران است.
منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی