تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

بیمقدار: دولت باید برای مقابله با کرونا تصمیمات قاطعانه بگیرد

یک عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که امیدوارم دولت قاطعانه تصمیمات خود را در خصوص ممنوعیت سفر و تجمع های غیر ضروری اجرایی کند.

کد خبر: ۵۶۵۵۲
۱۰:۰۳ - ۰۹ فروردين ۱۳۹۹

دیدارنیوز - شهاب الدین بیمقدار با اشاره به ضرورت توجه مردم به توصیه‌های پزشکی و ماندن در خانه، بیان کرد: بر اساس آمارها حدود ۶۰ درصد مردم از رفتن به سفرهای نوروزی خودداری کردند اما متاسفانه ۴۰ درصد مابقی به مسافرت رفته‌اند و بعضا خود با درگیری شدن با این ویروس پشیمان شده اند.

وی در ادامه اظهار کرد: متاسفانه دولت نیز قطره چکانی تصمیم گیری می کند. باید از روز اول قاطعانه جلوی سفرها از مبدا شهرها گرفته می شد و خروج از شهرها به جز موارد ضروری ممنوع اعلام می شد. نمایندگان نیز در جلسه اضطراری مجلس این خواسته را داشتند. باید قاطعانه به مردم اعلام شود که پارک ها و اماکن تجمعی باید تعطیل شوند.

نماینده مردم تبریز در مجلس تصریح کرد: باید با مردم شفاف صحبت کنیم. امیدوارم دولت قاطعانه تصمیمات خود را در خصوص ممنوعیت سفر و تجمع های غیر ضروری اجرایی کند. برگزاری رژه مقابله با کرونا در اهواز و یا تشییع جنازه سردار با حضور جمعیت بالایی در شرایط کنونی هیچ توجیحی ندارد. باید به صورت شفاف شرایط به مردم توضیح داده شود.

وی در ادامه تاکید کرد: از سوی دیگر ادارات باید تعطیل شوند. تا جایی که امکان دارد افراد باید از منزل دورکاری کنند. اکنون خیلی از ادارات مراجعه کننده ندارند که کارمندان در آن حاضر شوند. زمانی که مردم توصیه ها را رعایت کنند و دولت قاطعانه تصمیمات خود را اجرایی کند و ترددها به حداقل برسد می توانیم این ویروس را کنترل کنیم. اگر زودتر تصمیمات قاطعانه اتخاذ می شد اکنون ما آمار بالای تلفات نداشتیم.

وی افزود: بر اساس نظر پزشکان و متخصصان بهترین راه حل جلوگیری از تردد است. اگر ما نتوانیم این ویروس را کنترل کنیم کشور مدت ها درگیر خواهد بود و ضربه مهلکی به اقتصاد وارد خواهد شد. اگر این ویروس به روستاها برسد، به کشاورزی که چرخه تولید در کشور است ضربه سختی وارد می شود. از دولت خواهش می کنم با ایجاد محدودیت در تجمع‌ها شهرها از رسیدن این ویروس به روستاها جلو گیری کند.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر