تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

آمریکا خواستار تعویق المپیک ۲۰۲۰ شد

کمیته ملی المپیک و پارالمپیک آمریکا در یک بیانیه خواستار تعویق بازی‌های توکیو ۲۰۲۰ شد.

کد خبر: ۵۶۲۰۸
۱۱:۳۵ - ۰۵ فروردين ۱۳۹۹

دیدارنیوز -  به نقل از آس، آمریکا از طریق ریاست کمیته‌های المپیک و پارالمپیک از کمیته بین المللی المپیک (IOC) خواست که بازی‌های توکیو ۲۰۲۰ را به تعویق بیندازد.

این سازمان در بیانیه‌اش اعلام کرد: بیش از گذشته تعویق بازی‌ها بهترین راه حل به نظر می‌رسد. از IOC می‌خواهیم اقدامات لازم را برای ضمانت بازی‌ها بگیرد که در شرایط ایمن و عادلانه برای همه ورزشکاران برگزار شود. از ۱۷۸۰ ورزشکار آمریکایی تشکر می‌کنیم که نظر خود را در رابطه با تعویق المپیک ارائه دادند و چشم انداز خود را نسبت به کنترل ویروس کرونا و برگزاری المپیک صادقه اعلام کردند. نظر آنها برای ما از همه چیز ارزشمندتر بود. اکنون می‌دانیم که ورزشکارانمان خواهان چه چیزی هستند. 

 بیانیه آمریکا فشار کمیته‌های المپیک ملی و فدراسیون‌های ورزشی را به کمیته بین المللی المپیک نسبت به تعویق بازی های توکیو بیشتر کرد. IOC یکشنبه اعلام کرد تا چهار هفته دیگر اعلام می‌کند که سرنوشت بازی‌های المپیک چه خواهد شد. احتمال تعویق این بازی‌ها با توجه به شرایط کنونی بسیار است. 

پیش از این کشورهای کانادا، استرالیا و انگلیس برای به خطر نیفتادن سلامتی ورزشکارانشان انصراف خود را از بازی‌های توکیو اعلام کرده بودند. 

المپیک ۲۰۲۰ توکیو قرار است بیست و چهارم جولای (۳ مرداد) آغاز شود و تا نهم آگوست ادامه خواهد داشت. از طرفی پارالمپیک بیست و پنجم آگوست شروع می‌شود و تا نهم سپتامبر ادامه دارد. 


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر