تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

عفو بین‌الملل قانون «کشور یهود» را محکوم کرد

عفو بین‌الملل تصویب قانون جنجالی که اسرائیل را به عنوان یک "کشور یهود" به رسمیت می‌شناسد و خطر منزوی کردن دیگر اقلیت‌های قومی و مذهبی را به همراه دارد، محکوم کرد.

کد خبر: ۵۵۸۵
۱۱:۰۱ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - یکی از سخنگویان عفو بین‌الملل گفت: در حال حاضر ما بیشتر از این درخصوص این مساله اظهارنظر نمی‌کنیم چراکه مشغول بررسی این قوانین و معنا و مفهومشان از نظر دورنمای قانون بشردوستانه بین‌المللی هستیم.

با این حال عفو بین‌الملل در بیانیه‌ای در توئیتر گفت: با تصویب قانون "کشور یهود"، اسرائیل به ۷۰ سال نابرابری و تبعیض علیه غیریهودیان به صورت قانونی دامن زده و آن را تشدید کرده است.

در ادامه این بیانیه آمده است: فلسطینی‌ها که ۲۰ درصد از جمعیت اسرائیل را تشکیل می‌دهند در حال حاضر رسما به شهروندان درجه ۲ تبدیل شدند، اسرائیل باید حقوق بشر را برای همگان رعایت کند.

اسرائیل پس از تصویب قانون "کشور یهود" به شدت از جامعه بین‌الملل مورد انتقاد قرار گرفت.

قانون "کشور یهود" اسرائیل را به عنوان یک "کشور یهود" تعریف می‌کند که براساس آن "قدس متحد" پایتخت آن خواهد بود. این قانون همچنین تاکید دارد که عبری تنها زبان رسمی اسرائیل است و عربی را به عنوان زبان رسمی اسرائیل نمی‌داند اگرچه "جایگاه ویژه" آن را به رسمیت می‌شناسد.

این قانون جدید خطر منزوی کردن هرچه بیشتر جامعه عرب را به همراه دارد؛ جامعه‌ای که تاکید دارد در حال حاضر نیز از جانب دولت و یهودیان اسرائیلی با تبعیض مواجه است و اعضای آن احساس می‌کنند که شهروندان درجه دو هستند.

فلسطینی‌ها که حق شهروندی اسرائیلی دارند، ۲۱ درصد از جمعیت اسرائیل را تشکیل می‌دهند و به عنوان عرب‌های اسرائیلی شناخته می‌شوند و اعضایی در پارلمان اسرائیل موسوم به کنست دارند.
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر