تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
متخصص بیماری‌های عفونی:

از بین رفتن"کرونا" با گرم شدن هوا ثابت نشده/ فاصله یک متری را با دیگران رعایت کنید

یک متخصص بیماری‌های عفونی گفت: هنوز بصورت علمی ثابت نشده که گرم شدن هوا می‌تواند ویروس کرونا را از بین ببرد.

کد خبر: ۵۳۵۱۵
۱۴:۱۱ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۸

از بین رفتن

دیدارنیوز ـ دکتر علیرضا جانبخش بااشاره به شیوع بیماری کرونا در کشور طی روز‌های گذشته، اظهار کرد: کرونا ویروس جدید مرتبط با خانواده ویروس‌هایی مانند سرماخوردگی و سارس است که برای اولین بار از چین شروع شد و به دیگر کشور‌ها انتقال پیدا کرد.
 
وی افزود: تفاوتی که کروناویروس ۲۰۱۹ با ویروس‌های قبلی دارد، در این است که ویروسی جدید است که سطح ایمنی برای آن وجود ندارد، به این معنا که هیچکس در مقابل آن مصونیت ندارد.
 
این متخصص بیماری‌های عفونی اضافه کرد: دوره کمون (نهفتگی) این ویروس طولانی‌تر از سایر ویروس‌ها بوده و علائم آن نیز مخفی‌تر است، بگونه‌ای اگر یک فرد مبتلا به آنفلوانزا در عرض سه تا پنج روز علائم تنفسی بیماری‌اش ظاهر شود، در این ویروس بین هفت تا ۱۴ روز طول می‌کشد تا عوارض آن نشان داده شود.
 
وی اعلام کرد: طولانی بودن دوره کمون این بیماری و کم علامت بودن افراد مبتلا باعث شده تا به سرعت انتشار جهانی پیدا کند و، چون در ابتدا اطلاع عمومی درباره آن وجود نداشت، محدودیت سفر ایجاد نشد و بسیاری از کشور‌ها را آلوده کرد.
 
جانبخش تب، سردرد، تنگی نفس، سرفه و کوتاهی دامنه تنفس را از علائم اصلی این بیماری دانست و گفت: همه این علائم می‌توانند باهم و یا بتدریج در فرد مبتلا بروز پیدا کند.
 
وی با بیان اینکه هرفرد مبتلا حداقل سه مورد از این علائم را خواهد داشت، عنوان کرد: زمانی که فرد دارای علائم آنفلوآنزا دچار تنگی نفس شده و تعداد تنفس‌های او از عدد ۲۴ در دقیقه بیشتر شد، آن زمان باید به پزشک مراجعه کند.
 
این متخصص بیماری‌های عفونی در ادامه درخصوص راه‌های انتقال این ویروس هم گفت: یکی از راه‌های انتقال این ویروس، قطرات تنفسی از طریق سرفه و عطسه کردن و صحبت کردن با فرد مبتلا است، آن هم درصورتی که کمتر از یک متر با او فاصله داشته باشیم. البته از طریق هوا نیز ممکن است این بیماری منتقل شود، اما این اتفاق بسیار کم رخ می‌دهد.
 
وی با بیان اینکه تماس با سطوح آلوده، دست دادن و... از دیگر راه‌های انتقال این ویروس است، گفت: این ویروس در حالت عادی می‌تواند بین ۹ تا ۴۸ ساعت روی اجسام مختلف زنده بماند و به افراد منتقل شود.
 
جانبخش در ادامه به برخی شایعات مبنی براینکه این بیماری با شروع فصل گرما فروکش می‌کند اشاره کرد و گفت: هیچکس نمی‌داند که این بیماری در کشور ما چه الگویی خواهد داشت، چراکه در اقلیم‌های مختلف ممکن است متفاوت باشد، بنابراین اینکه این بیماری با شروع فصل گرما فروکش می‌کند تنها در حد یک حدس و گمان است و هنوز بصورت قطعی و علمی ثابت نشده است.
 
جانبخش گفت: برخی از خانواده‌ها با این تصور که این بیماری در فضای گرم از بین می‌رود، اقدام به گرم کردن فضای خانه می‌کنند که باید بگویم این اقدام تاثیری ندارد.
 
وی ادامه داد: چیزی که می‌دانیم این است که این بیماری با محیط‌های سرما سازگاری بیشتری دارد، اما این بدان معنا نیست که با گرم شدن محیط منزل از بین می‌رود.
 
این متخصص بیماری‌های عفونی یادآورشد: افراد مبتلا به این بیماری دچار تب می‌شوند که این تب و بالا رفتن دمای بدن باعث از بین رفتن ویروس و کوتاه شدن دوره بیماری می‌شود، اما اگر تب بیمار با دارو پایین بیاید، دوره بیماری او طولانی‌تر خواهد شد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ آذر
امروز پنجشنبه ۲۷ آذر
امروز پنجشنبه ۲۷ آذر
امروز پنجشنبه ۲۷ آذر