تیتر امروز

محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست
گفت و گوی دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» با معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان

محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست

دیدارنیوز در یکی دیگر از برنامه های «پشت صحنه» میزبان محمد مهدی تندگویان، معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان بود. این گفت و گو را ببینید و بخوانید.
مجتبی مقصودی: انجمن علمی مطالعات صلح، از تأسیس تا گسترش، برای مان بیش از آنکه نشیب باشد، فراز بود
نگاهی به آنچه که در دهمین سالگرد تأسیس انجمن علمی مطالعات صلح ایران گذشت

مجتبی مقصودی: انجمن علمی مطالعات صلح، از تأسیس تا گسترش، برای مان بیش از آنکه نشیب باشد، فراز بود

آیین دهمین سال تأسیس انجمن علمی مطالعات صلح ایران، همراه با تجلیل از مؤسس این انجمن، مجتبی مقصودی به همت انجمن علمی مطالعات صلح ایران، خانه اندیشمندان علوم انسانی و با همکاری جمعی از انجمن‌های...
اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...

اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان: مجلس باید «در راس امور بودن» خود را بازخوانی کند

اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان طی بیانیه‌ای تاکید کرد: از منتخبان ملت انتظار داریم در خواب غفلت نمانند و از اکنون به فکر اصلاح ساز و کارهای غلط باشند.

کد خبر: ۵۳۴۸۰
۱۱:۲۹ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۸

دیدارنیوز - متن بیانیه اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان به شرح زیر است:

مقام معظم رهبری: خدای متعال را بر نعمت مردم‌سالاری و انتخابات و حضور مردم، سپاسگزاری می‌کنیم، این نعمت بزرگی است. بحمدالله مردم ما هم شکرگزار این نعمت هستند، چون می‌بینید که شرکت می‌کنند.

دوم اسفند ماه ۱۳۹۸ ملت غیور ایران علی‌رغم تمام مشکلات معیشتی و تبلیغات گسترده دشمنان این مرز و بوم در انتخابات شرکت کردند و به نامزدهای مورد نظرشان با سلایق سیاسی مختلف رای دادند.

در وهله‌ی اول به منتخبین «لیست وحدت» در حوزه انتخابیه تهران بابت فراهم شدن فرصت خدمت تبریک می‌گوییم و از خداوند متعال برای آن‌ها آرزوی توفیقات روز افزون را خواستاریم.

حال که شما به عنوان منتخبان مردم در مجلس شورای اسلامی تحت عنوان «لیست وحدت» این سرمایه عظیم اجتماعی را بر دوش خود می‌کشید؛ باید ضمن محافظت از آن، با  اقدامات انقلابی قدم‌های مثبتی برای بهبود وضعیت عدالت، معیشت و چرخه تولید کشور در حیطه وظایف خود که قانون گذاری و نظارت بر حسن اجرای قوانین است بردارید.

اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در زمان‌های مختلف و به کرّات انتقادهایی به ساز و کارها برای رسیدن به وحدت نیروهای انقلابی داشت اما ضمن همه این انتقادها، با در نظر گرفتن شرایط کشور و اهمیت حضور نیروهای اصلح و انقلابی در بدنه مجلس شورای اسلامی از وحدت نیروهای انقلابی حمایت کردیم. در همین راستا از منتخبان ملت انتظار داریم در خواب غفلت نمانند و از اکنون به فکر اصلاح ساز و کارهای غلط باشند تا ان شاءالله افراد متخصص، کار آمد و انقلابی برای بهبود وضعیت کشور اقدامی موثر انجام دهند.

مجلس باید «در راس امور بودن» خود را باز خوانی کند و برای مشکلات اساسی که در کشور وجود دارد و مردم به امید بهبود آنها به این لیست اعتماد کرده‌اند چاره اندیشی کند. ما نیز به عنوان فرزندان این ملت در دانشگاه‌های کشور پیگیر مشکلات مختلف مردم و مطالبات انقلابی خود از شما خواهیم بود تا بتوانیم قدم‌های مثبتی را برای سربلندی هر چه بیشتر ایران اسلامی برداریم.

در این راستا اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان به عنوان بزرگترین اتحادیه دانشجویی ایران اسلامی، آمادگی خود را برای کمک به مجلس یازدهم اعلام می‌داریم و از هیچ تلاشی برای رسیدن به این امر مهم و سرافرازی هر چه بیشتر کشورمان و بهبود وضعیت اقتصادی مردم دریغ نخواهیم کرد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر