تیتر امروز

علی سمیعی: در شرایط اعتراض نقش روشنفکران تعیین کننده است/ در مطالبات و جنبش‌ها جنسیت مهم نیست/ باید بین جنبش، خیزش، شورش و انقلاب تفکیک قائل شد
گفت و گوی دیدار با یک کنشگر اجتماعی

علی سمیعی: در شرایط اعتراض نقش روشنفکران تعیین کننده است/ در مطالبات و جنبش‌ها جنسیت مهم نیست/ باید بین جنبش، خیزش، شورش و انقلاب تفکیک قائل شد

دیدارنیوز در سلسله گفت‌و‌گو‌های خود با موضوع بررسی دلایل اعتراضات دی‌ماه این بار با علی سمیعی، کنشگر اجتماعی گفت‌و‌گو کرد که در ادامه می‌خوانید.
کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!

دیپلمات پیشین کشورمان در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورک در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است که به دلیل مشخص نبودن دلیل، بهانه و هدف حمله ترامپ به ایران، امکان اقدام نظامی آمریکا در شرایط فعلی،...
صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان صادق زیباکلام، تحلیلگر و استاد دانشگاه بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید می‌کند که نظام باید سال گذشته وقتی دید ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند، فکری...

ابوالفضل فاتح: کرونا را جدی‌تر بگیریم

در باره‌ی مناطق آلوده و تعداد ناقلان ویروس، بیماران و خدایی نکرده قربانیان بدون هیچگونه پرده پوشی و با دقت و سرعت اطلاع رسانی شود. ممکن است تعداد مبتلایان و مناطق آلوده به ویروس بسیار بیشتر از موارد اعلام شده باشد کما این که متاسفانه خبر از درگذشت تعدادی از مبتلایان رسیده است و معمولا در برابر هر مورد فوتی حدود ۴۰ برابر ابتلا گزارش می‌شود. به هیچ وجه نباید ساده اندیشی شود و یا با مصلحت سنجی‌های افراد غیر متخصص، شهروندان عزیز سراسر کشور در معرض خطر قرار گیرند.

کد خبر: ۵۳۰۲۶
۱۰:۰۵ - ۰۳ اسفند ۱۳۹۸

دیدارنیوز - در پی شناسایی کرونا ویروس در ایران، ابوالفضل فاتح به عنوان یک پزشک، رعایت نکاتی را به مسئولان بهداشت و درمان و اطلاع رسانی پیشنهاد داد  و عنوان کرد: همه باید از سیاسی کردن مسئله و حاشیه سازی ها و یا کم و زیاد کردن ابعاد مسئله پرهیز کنیم و هر کدام به سهم خود و با دقت و مسئولیت به هموطنان عزیز و مدیریت سلامت و کادر درمانی کشور در مواجهه با این ویروس یاری رسانیم. به هیچ وجه نباید ساده اندیشی شود و یا با مصلحت سنجی های افراد غیر متخصص، شهروندان عزیز سراسر کشور در معرض خطر قرار گیرند. داستان جگر سوز سقوط هواپیمای اوکراینی باید به همه آموزش داده باشد که کوچکترین سهل انگاری، خطا یا پرده پوشی می تواند چه عوارض و پیامدهای سنگینی داشته باشد. به هیچ وجه منکر جنگ روانی آمریکا علیه چین نیستم اما غفلت و پنهانکاری اولیه چینی ها در فراگیری این بیماری و خسارات بسیار سنگین انسانی و مادی این بیماری به چین نقشی جدی داشته است.

در متن یادداشت دکتر ابوالفضل فاتح آمده است:

خبرها حکایت از آن دارد که در کمال تاسف تعدادی از هموطنان عزیزمان به ویروس کرونا مبتلا شده اند. در این شرایط وظیفه همگانی کمک به پیشگیری از فراگیر شدن بیماری و همچنین درمان مبتلایان احتمالی است. بر این اساس به عنوان یک پزشک وظیفه می دانم موارد ذیل پیشنهاد داده شود:

در باره ی مناطق آلوده و تعداد ناقلان ویروس، بیماران و خدایی نکرده قربانیان بدون هیچگونه پرده پوشی و با دقت و سرعت اطلاع رسانی شود. ممکن است تعداد مبتلایان و مناطق آلوده به ویروس بسیار بیشتر از موارد اعلام شده باشد کما این که متاسفانه خبر از درگذشت تعدادی از مبتلایان رسیده است و معمولا در برابر هر مورد فوتی حدود ۴۰ برابر ابتلا گزارش می شود. به هیچ وجه نباید ساده اندیشی شود و یا با مصلحت سنجی های افراد غیر متخصص، شهروندان عزیز سراسر کشور در معرض خطر قرار گیرند. داستان جگر سوز سقوط هواپیمای اوکراینی باید به همه آموزش داده باشد که کوچکترین سهل انگاری، خطا یا پرده پوشی می تواند چه عوارض و پیامدهای سنگینی داشته باشد. به هیچ وجه منکر جنگ روانی آمریکا علیه چین نیستم اما غفلت و پنهانکاری اولیه چینی ها در فراگیری این بیماری و خسارات بسیار سنگین انسانی و مادی به این کشور نقشی جدی داشته است.

انتظار می رود، وزارت بهداشت و سیستم بهداشتی و درمانی سراسر کشور که از توان و تجربه ی خوبی هم برخوردار است، فورا روش های کنترل و پیشگیری از بیماری را در همه اماکن عمومی و دولتی و محیط خانواده و ….اعلام نماید. کنترل و پیشگیری از فراگیری این ویروس، مهمترین اقدامی است که باید صورت پذیرد.

فورا علائم بیماری احتمالی و مراقبت های لازم و چگونگی پروسه ی درمان به مردم اطلاع و آموزش داده شود.

فورا مراکز درمانی که در صورت احتمال بیماری، مردم باید به آن مراکز رجوع کنند، معرفی شوند.

پزشکان، کادر پرستاری و دارویی سراسر کشور از آموزش و آمادگی های لازم برخوردار شوند.

بدون هیچ گونه ملاحظه یا مصلحتی، مراکز آلوده قرنطینه اعلام شود.

مبادی ورودی کشور نسبت به احتمال افراد ناقل ویروس به دقت مراقبت شود

برای آنچه سایر نهادهای حکومتی و دولتی و مدنی باید بدانند یا در پیشگیری از بیماری یا مدیریت بحران کمک کنند، بی استثنا دستورالعمل های لازم و فوری و قاطع صادر شود.

از هر گونه مداخله نهادها یا افراد غیر مسئول و غیر متخصص در هر سطحی به شدت پرهیز و ممانعت شود.

تلفن ها و شیوه های دیگر برای پاسخ دهی پیوسته به پرسش های مردم تعیین شود

نقش دستگاه های اطلاع رسانی و آگاهی بخشی تخصصی و مناسب و به زبان ساده در این فرآیند بسیار مهم و تعیین کننده است. تلویزیون و رسانه های رسمی و رسانه های شهروندی به ویژه در فضای مجازی و … با هوشیارسازی مردم اما بدون ایجاد ترس بیش از حد، فورا روش های پیشگیری را آموزش داده، مراکز درمانی اختصاص یافته را معرفی کنند و اطلاع رسانی های تخصصی و به هنگام را بر هر چیزی مقدم بدارند. آموزش باید به زبان آسان و به شکل مستمر صورت پذیرد. انتظار می رود مسئولان بهداشت و درمان نیز نهایت همکاری را با رسانه ها مبذول دارند.

موضوع سلامت هموطنانمان و درد و آلام مردم در معرض خطر و یا مبتلا در میان است، لذا همه باید از سیاسی کردن مسئله و حاشیه سازی ها و یا کم و زیاد کردن ابعاد مسئله پرهیز کنیم و هر کدام به سهم خود و با دقت و مسئولیت به هموطنان عزیز و مدیریت سلامت و کادر درمانی کشور در مواجهه با این ویروس یاری رسانیم تا با کمترین خسارت از این خطر که در صورت غفلت خدایی نکرده می تواند ابعاد وسیع و ملی پیدا کند و جان هموطنان عزیزمان که پدران و مادران و برادران و خواهران و فرزندان دلبند هر یک از ما هستند را هدف قرار دهد، به سلامت عبور نماییم. طبیعتا هر یک از مردم فهیم ایران نیز با سیستم بهداشت و درمان همکاری حداکثری خواهند داشت.

ان شاء الله خداوند در این مسیر حافظ سلامت و یاریگر مردم عزیز و کادر بهداشت و درمانی مان که با مسئولیت و آزمایش بسیار خطیری مواجه هستند، باشد و به زودی شاهد خبرهای کنترل کامل این ویروس باشیم.

والسلام
ابوالفضل فاتح
۳۰ بهمن ۱۳۹۸
منبع: شفقنا
ارسال نظرات
پربحث ترین ها
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
پرطرفدارترین ها