تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...

سندرز: امیدوارم اولین رئیس‌جمهور یهودی آمریکا شوم

برنی سندرز کاندیدای دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در یک ویدیوی تبلیغاتی جدید می‌گوید، بسیار مفتخر است که یهودی است و امیدوار است که "اولین رئیس‌جمهوری یهودی در تاریخ آمریکا" شود.

کد خبر: ۵۲۴۸۵
۱۱:۰۷ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از تایمز اسرائیل، این فیلم ویدیویی دو دقیقه و ۴۰ ثانیه‌ای همچنین دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا را به دلیل افزایش حوادث یهودستیزی و همچنین توانمندسازی نئو نازی‌ها در آمریکا سرزنش می‌کند.

این ویدیو همچنین شامل بخش‌هایی از صحبت‌های دونالد ترامپ است که بسیاری از آن‌ها به عنوان یهودستیزی تعبیر می‌شوند؛ از جمله آن‌ها می‌توان به اظهارات او در یک سخنرانی "ائتلاف یهودی" جمهوری‌خواه در مورد پول یهودیان و اظهارات او مبنی بر اینکه یهودیانی که به دموکرات‌ها رأی می‌دهند "ناسپاس" هستند، اشاره کرد.

در جریان کمپین انتخاباتی دموکرات‌ها در سال ۲۰۱۶، سندرز در ابتدا تمایلی به ذکر هویت یهودی خود نداشت اما در این چرخه انتخاباتی او روی یهودی بودن خود تاکید می‌کند. او در رقابت درون حزبی دموکرات‌ها در نیوهمپشایر بیشترین آراء را به دست آورده است اما تلاش‌های آتی او نشان می‌دهد که آیا او رقیب دونالد ترامپ در انتخابات ۲۰۲۰ خواهد شد یا خیر.

فیلم تبلیغاتی جدید سندرز با سخنان جیمی مارگولین، فعال یهودی حوزه تغییرات آب و هوایی آغاز ‌شد، در ادامه چندین تصویر از هولوکاست در آن دیده می‌شود و گزیده‌هایی از گزارش‌های خبری از حوادث اخیر مرتبط با خشونت یهودستیزی در آمریکا هم دارد. این ویدیو همچنین شامل تصاویری از راهپیمایی سال ۲۰۱۷ ناسیونالیست‌ها در شارلوتزویل است که به خشونت کشیده شد.  

جیمی مارگولین در صحبت‌هایش تاکید می‌کند، "قطعا برهه دشواری برای یهودی بودن است، با توجه به یهودستیزی دولت ترامپ." این فعال همچنین شعارهای "یهودیان جایگزین ما نخواهند شد" از راهپیمایی جنجالی شارلوتزویل را یادآوری کرده و تاکید می‌کند "داشتن یک یهودی که کاملا جایگزین آن‌ها شود...رضایت‌بخش خواهد بود". این سخنان در واقع به نامزدی سندرز برای ریاست جمهوری اشاره داشت.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر