تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

آغاز به کار اتوبوس دیابت در شیراز با همکاری دانمارک

نخستین اتوبوس دیابت، با مشارکت یک شرکت دانمارکی و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و شهرداری شیراز، در این شهر آغاز به فعالیت کرد.

کد خبر: ۵۱۲۱۹
۱۲:۴۱ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۸

آغاز به کار اتوبوس دیابت در شیراز با همکاری دانمارک

دیدارنیوز ـ صبح چهارشنبه ۱۶ بهمن، با حضور سفیر دانمارک در ایران، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، شهردار شیراز و جمعی از مسئولان محلی، نخستین اتوبوس دیابت، با هدف تسهیل در تشخیص این بیماری و آموزش راه‌های پیشگیری از دیابت، در شیراز آغاز به کار کرد.
 
سفیر دانمارک در ایران در این مراسم گفت: اتوبوس دیابت که به منظور پیشگیری از این بیماری راه‌اندازی شده کار بسیار مطلوبی است، چرا که به مردم امکان دسترسی به راه‌های پیشگیری از این بیماری خاموش را می‌دهد.
 
دانی آنان افزود: اهمیت برنامه‌های پیشگیری در زمینه دیابت از این منظر قابل توجه است که اگر فرد در معرض دیابت قرار گرفته باشند، درمرحله قبل از بروز شناسایی می‌شوند تا راه‌های کنترل بیماری و اقدمات درمانی برای آن‌ها در دستور کار قرار گیرد.
 
او با بیان اینکه دیابت یک مشکل جهانی محسوب می‌شود به دلیل تغییر سبک زندگی و نحوه تغذیه نامناسب ایجاد شده است، افزود: پیشگیری از این بیماری چه در دانمارک و چه در ایران اهمیت دارد و مسئولان سلامت باید با همکاری مردم، بخش خصوصی و سازمان‌های مردم نهاد اقدامات لازم را انجام دهند.
 
سفیر دانمارک در ایران ادامه داد: چالشی که در ایران تحت عنوان دیابت ایحاد شده تنها مختص این کشور نیست که در دانمارک هم وجود دارد، لذا سازمان ملل متحد یکسری اهداف و برنامه‌های درازمدت و پایدار در این باره طراحی کرده تا افراد با تغییر سبک زندگی خود بتوانند به پیشگیری از دیابت کمک کنند.
 
آنان با بیان اینکه در حال حاضر بین دانشگاه‌های ایران و دانمارک تعامل وجود دارد، اما در فارس کمتر بوده است، در خصوص تحریم‌های دارویی نیز گفت: اتحادیه اروپا موافق اعمال تحریم‌های آمریکا، علیه ایران نیست.
 
او همچنین عنوان کرد: باید با مصرف کمتر شکر، چربی و استفاده کمتر از گوشت قرمز از دیابت پیشگیری کنیم.
 
سفیر دانمارک در ایران یادآور شد: یک محموله دارویی تجهیزات پزشکی از کشور سوئیس به ایران رسیده و امیدواریم ارسال این محموله‌ها به ایران به وضعیت عادی برسد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی