تیتر امروز

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

شما را یک دیپلمات نخبه می‌دانم اما ...

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که «مردم در ۲۲ بهمن‌ماه دوباره شعار نه سازش، نه تسلیم نبرد با آمریکا را تکرار خواهند کرد» به وزیر امور خارجه توصیه کرد که استعفا دهد.

کد خبر: ۵۰۳۹۳
۱۳:۱۹ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۸

دیدارنیوز - حسن کامران در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی خطاب به وزیر امور خارجه با بیان اینکه همیشه باید شرایط را سنجید ما می‌گوییم عزت، مصلحت، حکمت، مدعی شد: من احساس می‌کنم در صحبت‌های اخیر شما این سه موضع دیده نمی‌شود.

وی افزود: در ۲۲ بهمن‌ماه که چهلم حاج قاسم سلیمانی است خواهیم دید که مردم باز خواهند گفت نه سازش، نه تسلیم نبرد با آمریکا!

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی خطاب به وزیر امور خارجه و در انتقاد از مصاحبه اخیر او با هفته‌نامه اشپیگل آمریکا، گفت: به وزیر امور خارجه توصیه می‌کنم برای احترام به مردم استعفا دهد. مردم جریان مقاومت را از نو ایجاد کرده ما باید پیرو آنها باشیم.

این عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس شورای اسلامی در پایان خطاب به محمدجواد ظریف گفت: من با شما رابطه دوستی دارم و شما را یک دیپلمات نخبه می‌دانم اما باور کنید اگر عسل در دهان آمریکایی‌ها بریزیم آنها به ما نگاه منفی دارند.

بر اساس این گزارش وزارت امور خارجه روز دوشنبه در خصوص واکنش‌ها و حاشیه‌های اخیر پیرامون اعلام "مواضع اصولی" وزیر امور خارجه در گفت‌وگو با یک نشریه آلمانی در بیانیه‌ای تصریح کرد: گاه به دلیل عدم اطلاع از پیچیدگی‌ها و نیز تصمیمات متخذه از سوی نهادهای فرادستی، برداشت هایی نادرست از عملکرد وزارت امور خارجه ترویج می‌شود که متاسفانه مورد سوء استفاده رسانه‌ها و نهادهای سیاسی بدخواهان ایران زمین قرار می گیرد. وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ضمن تقدیر از حساسیت های علاقه‌مندان به آرمان های انقلاب و بهره بردن از نقدهای کارشناسی انجام شده، وظیفه خود می داند یک بار دیگر نسبت به استفاده جناحی از موضوعات ملی هشدار دهد. ایجاد دوقطبی "مذاکره - عدم مذاکره" در شرایط فعلی سیاست خارجی و فضای انتخاباتی داخلی، اثرات مخرب بر منافع ملی کشور و اعتماد عمومی جامعه خواهد داشت و کسانی که برای مطامع انتخاباتی زودگذر منافع و سرمایه‌های ملی را قربانی می کنند مسلما در برابر خدا، مردم و تاریخ باید پاسخگو باشند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر