تیتر امروز

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...
علیرضا قسیمی: رضا قطبی؛ نخستین معمار رادیو و تلویزیون ملی ایران بود/ قطبی باور داشت سازمان رسانه‌ای باید محل حضور و حتی اعتراض مخالفان باشد
گفت و گوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با مهندس ارشد رادیو و تلویزیون ( قسمت دوم)

علیرضا قسیمی: رضا قطبی؛ نخستین معمار رادیو و تلویزیون ملی ایران بود/ قطبی باور داشت سازمان رسانه‌ای باید محل حضور و حتی اعتراض مخالفان باشد

در قسمت دوم گفت و گوی برنامه «پشت صحنه» علیرضا قسیمی توضیح داد که رضا قطبی نامش به عنوان نخستین معمار رسانه های صوتی و تصویری ایران ثبت شده است.

دولت فرانسه اصلاحات جنجالی بازنشستگی را تصویب کرد

کابینه دولت امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه طرح اصلاحات مناقشه‌برانگیز نظام بازنشستگی این کشور را که در طی هفت هفته گذشته موجی از اعتراضات و اعتصابهای گسترده را در این کشور در پی داشته تصویب کرد.

کد خبر: ۵۰۰۰۷
۱۰:۲۹ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، بر اساس قوانین در نظر گرفته شده در این طرح اصلاحات نظام بازنشستگی در فرانسه، 40 طرح متفاوت موجود برای بازنشستگی در این کشور در قالب یک طرح کلی ادغام می‌شوند و همچنین سن بازنشستگی نیز برای کارمندان مشمول طرح که بسیاری از آنها شاغل در بخش حمل‌ونقل هستند از 62 به 64 سال افزایش می‌یابد.

 یک سخنگوی دولت فرانسه اظهار کرد، قرار است به موجب این اصلاحات یک نظام "محکم و پایدار" ایجاد شود که باعث "عدالت برای نسلها، حمایت از آسیب‌پذیرترین اقشار، بازیابی اعتماد و بازیابی ارزش اشتغال" شود.

دولت فرانسه تصریح کرده که نظام بازنشستگی جدید این کشور باعث جبران بخش عمده‌ای از کسری در صندوقهای بازنشستگی می‌شود.

از سوی دیگر دولت فرانسه قرار است در تاریخ 30 ژانویه به دیدار رهبران اتحادیه‌های کارگری برود و با آنها درباره شیوه‌های جایگزین تامین اعتبار نظام بازنشستگی به بحث بپردازد. دولت فرانسه گفته چنانچه با این رهبران به توافقی نرسد سن بازنشستگی از طریق صدور حکم به 64 سال افزایش پیدا می کند.

همزمان اعتراضات علیه قوانین جدید بازنشستگی در فرانسه همچنان در خیابانهای شهر پاریس ادامه دارد. اتحادیه تجاری تندروی موسوم به "کنفدراسیون سراسری کار" اعلام کرد، صدها هزار تن از تظاهرکنندگان در جدیدترین دور اعتراضات مربوط به روز جمعه شرکت کردند.

در حالی که گزارشها حاکی از فروکش کردن شدت این اعتراضات و برقرار بودن فعالیت بخش عمده قطارها و متروها در فرانسه هستند اما کارکنان برج ایفل دست به اعتصاب زده و در تظاهرات شرکت کردند.

در روزهای اخیر انتقادها از معترضان فرانسوی به سبب افزایش خشونت و درگیری در اعتراضات آنها بالا گرفته است.

دولت فرانسه اعلام کرد که "اقدامات غیرقانونی" برخی از کارکنان معترض شرکتهای انرژی این کشور را که باعث قطعی برق در چند منطقه مسکونی و مسدود کردن دسترسی به بنادر و تاسیسات سوخت شدند محکوم کرد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر