تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

نخستین شتاب دهنده تخصصی رباتیک کشور در آذربایجان‌شرقی راه اندازی می‌شود

مهدی خرامش در نشستی با آرش رنجبران رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی با اشاره به لزوم حمایت و کمک به فارغ التحصیلان دانشگاهی برای ورود به بازار کار گفت: با توجه به شرایط کنونی حمایت از فارغ التحصیلان برای راه اندازی استارت آپ و کسب و کار سود ده یکی از اولویت‌های دولت و وزارت ارتباطات است.

کد خبر: ۴۹۹۶۳
۱۵:۲۲ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۸

نخستین شتاب دهنده تخصصی رباتیک کشور در آذربایجان‌شرقی راه اندازی می‌شود

دیدارنیوز ـ وی با اشاره به سطح علمی استادان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اظهار کرد: استفاده از توان دانشگاه آزاد و اساتید این دانشگاه در تربیت نیروی انسانی متخصص و همچنین کمک به رشد و توسعه استارت آپ‌ها موضوعی است که باید توجه جدی به آن شود.
 
خرامش با اشاره به نقش شتاب دهنده‌ها در سرعت بخشی به اجرای طرح‌های علمی و دانشگاهی اظهار کرد: با راه اندازی شتاب دهنده در این دانشگاه در زمینه اجرای طرح‌های دانشگاهی در زمینه دانش رباتیک کمک مالی و تجهیزاتی می‌شود.
 
وی اعلام کرد: تیم‌های رباتیک فعال در مرکز رشد دانشگاه آزاد ایلخچی درصدد تولید ربات در ابعاد انسانی هستند.
 
وی به حضور معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نمایشگاه ربع رشیدی تبریز اشاره کرد و گفت: تفاهم نامه‌ای با دانشگاه ازاد استان در زمینه همکاری‌های علمی امضا شده است.
 
خرامش خاطرنشان کرد: در همین راستا وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات طرحی با عنوان "طرح جامع اشتغال" در راستای اجرای طرح ملی ایران نوآفرین و برای حمایت از جوانان، فارغ التحصیلان و صاحبان ایده معرفی کرده است، که بر اساس آن ۶ نوع تسهیلات برای استارت آپ‌ها و شرکت‌های بخش خصوصی در نظر گرفته شده است و متقاضیان می‌توانند با مراجعه به نشانی www.irannoafarin.ir و یا www.irankarfa.ir مراجعه کنند.
 
آرش رنجبران رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی نیز با بیان اینکه امروزه فناوری اطلاعات بحث روز دنیا و ملاک توسعه جوامع است، اظهار کرد: دانشگاه به عنوان مکان اصلی تربیت جوانان، آماده هرگونه همکاری با اداره کل ICT استان به منظور کمک به ورود فارغ التحصیلان به بازار کار است.
 
وی با اشاره به عملکرد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در توسعه زیرساخت‌های حوزه ICT در استان افزود: امیدواریم با همکاری‌های دو جانبه بتوانیم از ظرفیت‌های زیرساختی فراهم شده به نحو احسن استفاده کنیم.
 
معنا و مفهوم شتاب‌دهنده در ایران از سال ۱۳۹۳ یعنی دو سال پیش در ایران باب شد.
 
در آن سال سه شتاب‌دهنده آواتک، دیموند و مپس فعالیت‌شان را شروع کردند و به شتاب‌دهندگی پرداختند.
 
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی یک دانشگاه آزاد در شهر تبریز، استان آذربایجان شرقی است و در سال ۱۳۸۲ تاسیس شده است و در حال حاضر ۱۱۳۵ دانشجو و ۶۵ استاد در این مرکز مشغول فعالیت می‌باشند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير