تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
استاندار اردبیل:

مدیران ریسک‌پذیر باشند

استاندار اردبیل گفت: برای مدیریت وضعیت موجود و توسعه استان مدیران دستگاه‌های اجرایی با تدبیر و سنجش همه جوانب ریسک‌پذیر بوده و بر این اساس مدیریت مجموعه خود را انجام دهند.

کد خبر: ۴۹۸۷۴
۱۴:۴۰ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۸

مدیران ریسک‌پذیر باشند

دیدارنیوز ـ به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری اردبیل، اکبر بهنامجو روز چهارشنبه در جلسه شورای معاونان اداره کل دیوان محاسبات استان اردبیل افزود: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید خلاقیت به خرج داده و با جسارت، همکاری، تفاهم و ابتکار عمل شرایط موجود را به نحو احسن مدیریت کنند.
 
وی با بیان اینکه کشور هم‌اکنون در محاصره اقتصادی قرار گرفته، گفت: باید با هزینه کمتر راندمان بیشتری در مدیریت داشته باشیم و با استفاده از راهکار‌های قانونی، تعامل و تفاهم بین دستگاه‌های اجرایی افزایش یابد.
 
استاندار اردبیل همچنین راه‌اندازی و احیای واحد‌های راکد و نیمه‌کاره را مورد اشاره قرار داد و افزود: تیمی برای راه‌اندازی و احصای این واحد‌ها مشخص شده و حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل سفر رییس‌جهموری به این موضوع درنظر گرفته شد.
 
بهنامجو با بیان اینکه باید نگاه ما بلند و به چشم‌انداز ۲۰ ساله باشد، اظهارداشت: با دید باز و با برنامه‌ریزی می‌توان به آینده امیدوار بوده و اقدامات خوبی در خور و شان این مردم انجام داد.
 
وی همچنین با اشاره به سفر رییس‌جمهوری به استان اردبیل گفت: در این سفر که بصورت فشرده و یک روزه انجام شد، اعتبار خوبی برای طرح‌ها و پروژه‌ها در نظرگرفته شده و طرح‌های بزرگی نیز افتتاح و به بهره‌برداری رسید.
 
وی ادامه‌داد: برای راه‌آهن اردبیل و اجرای پایاب سد‌های گیوی و سبلان حدود هزار میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده و از دهه فجر عملیات اجرایی ریل‌گذاری و انجام پایاب این سد‌ها نیز آغاز می‌شود.
 
استاندار اردبیل همچنین دیوان محاسبات را یک دستگاه نظارتی و هدایتی دانست و افزود: این دستگاه در راستای حفظ بیت‌المال و هزینه اعتبارات اختصاص یافته در محل‌های معین شده تلاش می‌کند و دستگاه‌های اجرایی باید از دید مثبت این سیستم به نحو احسن استفاده کنند.
 
بهنامجو با بیان اینکه در ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی باید از نظر و پیشنهاد دیوان محاسبات نیز استفاده شود، گفت: در ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها و نحوه هزینه کرد اعتبارات پرسنل این ارگان اشرافیت کامل دارند و با تعامل می‌توان عملکرد سایر دستگاه‌ها را مورد سنجش قرار داد.
 
سیدمحمد اسحاقی، مدیرکل دیوان محاسبات استان اردبیل نیز در این جلسه گفت: بودجه یعنی علم و هنر تخصیص، استفاده و هزینه اعتبارات از منابع محدود به نیاز‌های نامحدود است و باید تلاش کنیم با نظم و انضباط این منابع در جا‌های مشخص شده، صرف شود.
 
وی با بیان اینکه اقتدار در ذات دیوان محاسبات و ذات نظارت است، افزود: با کنترل بودجه و هدایت و نظارت آن می‌توانیم از بروز مشکلات مالی در دستگاه‌های دولتی پیشگیری کنیم.
 
اسحاقی افزود: در هشت ماه سال جاری اقدامات پیشگیرانه ۱۳۰ میلیارد ریال بوده که به حساب خزانه واریز شده است.
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور