تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
آخرین تلاش‌های دلالان برای بالا بردن قیمت خودرو

بازار خودرو قفل شد

News Image Lead

قیمت فایل‌های اعلامی خودرو در فضای مجازی در حالی افزایش می‌یابد که بررسی‌ها نشان می دهد حجم واقعی خرید و فروش خودرو به کف رسیده و برخی برای توصیف شرایط از واژه قفل شدگی بازار استفاده می‌کنند.

کد خبر: ۴۹۷۷۹
۰۹:۳۸ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۸

اولین روز بهمن ماه در حالی سپری شد که قیمت فایل‌های اعلامی خودروهای پرخریدار،خصوصا خودروهایی با قیمت‌های کمتر از صد میلیون تومان با رشد قیمت روبرو شدند. با این حال اما حجم خرید و فروش با کاهشی شدید روبرو شده است . یکی از فعالان بازار خورو در گفتگو با خبرآنلاین درباره وضعیت بازار خودرو گفت: مدتهاست حتی یک دستگاه خودرو نفروخته‌ام و طی چند سال اخیر برای اولین بار است که با این مشکل روبرو شده‌ام .

وی حجم رکود را بسیار بالا توصیف کرد و گفت: جو روانی بازار از ابتدای سال جاری عکس وضعیت واقعی شک گرفت.وقتی قیمت‌ها در بازار با افزایش بسیار بالا روبرو شد، بازار با رکودی جدی مواجه شد. در سال جاری کاهش قیمت دلار این انتظار را برای خریداران به وجود آورد که قیمت‌ها باید کاهش یابد اما دیدیم که در عمل به دلیل کاهش حجم تولیدات،عرضه به بازار با مشکل روبرو شد.

وی تاکید کرد: برخی فعالان قدیمی بازار می‌گویند این حجم از رکود در دو دهه گذشته بی‌سابقه بوده است.

بازار خودرو

چرا بازار کساد است؟

تماس با انبوه فایل‌های اعلامی در فضای مجازی نکته‌ای مهم را روشن می‌کند. هر چند اغلب آگهی‌ دهندگان پراید را با قیمت ۵۸ میلیون تومان و ۵۹ میلیون تومان آگهی کرده بودند اما با اندکی پافشاری حاضر می شدند تخفیف‌های ویژه حتی تا دو میلیون تومان نیز بدهند. یکی از آگهی دهندگان تاکید کرد در ازای پول نقد حاضر است پراید ۱۱۱ را ۵۶ میلیون تومان بفروشد و تاکید کرد که از مهر ماه تا کنون به دنبال فروش این خودروست. برخی وضعیت معتقدند این آخرین تلاش‌های دلالان برای رشد قیمت خودروست . این وضعیت در مورد سایر خودروها نیز به چشم می‌خورد اما شرایط خودروهای گازسوز و وانت با دیگر خودروها متفاوت است.

سهمیه‌ها قیمت تعیین می‌کنند

قیمت انواع وانت در بازار پس از اعلام سهمیه بندی بنزین با رشدی فزاینده مواجه شده است. میزان افزایش قیمت در برخی مدل‌های وانت افزایشی نزدیک به ۲۰ میلیون تومان داشته است. سهمیه بالاتر خودروهای وانت در قیاس با خودروهای شخصی عامل رشد قیمت خودروست . وانت‌های پرمصرف ماهانه نزدیک به ۴۰۰ لیتر سهمیه بنزین دارند. در عین حال خودروهای گازسوز نیز در شرایط کنونی با رشد قیمت مواجه هستند.

قیمت‌ها به کدام سمت می‌روند؟

بررسی وضعیت بازار نشان می‌دهد کشش خرید خودرو در بازار وجود ندارد از این رو بخشی از قفل شدگی بازار به نبود قدرت خرید باز می‌گردد. از سوی دیگر بر اساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته و قول وزیر صنعت، معدن و تجارت در دو ماه آتی حجم خودروهای تولیدی با افزایش مواجه خواهد شد در نتیجه ورود خودروهای جدید به بازار می‌تواند زمینه را برای کاهش قیمت‌ها فراهم کند. به این ترتیب شاید بازار با خرق عادتی آشکار روبرو شود و قیمت‌ها شب عید کمتر از قیمت‌های کنونی باشد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
احسان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۲ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۳
0
0
اگه خریداران ما..... نبودند پراید ۵۰ میلیون نمیشد
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور